De recordbrekende parachutesprong van de Oostenrijker Felix Baumgartner (43) liep gelukkig goed af, maar op een gegeven moment hielden het Red Bull Stratos-team en de vele miljoenen kijkers die het spektakel live volgden, toch het even hart vast: toen 'Fearless Felix' tijdens zijn vrije val plots ongecontroleerd begon te tollen.

Nieuw vrijgegeven videobeelden, gemaakt door een op zijn borst gemonteerde camera die op zijn helm gericht was, tonen dat angstaanjagende moment vanuit Baumgartners gezichtspunt. Zo snel blijven tollen had levensbedreigend kunnen worden, maar gelukkig kreeg de waaghals zijn positie onder controle. (KVDA) Bekijk de duizelingwekkende beelden:

De recordbrekende parachutesprong van de Oostenrijker Felix Baumgartner (43) liep gelukkig goed af, maar op een gegeven moment hielden het Red Bull Stratos-team en de vele miljoenen kijkers die het spektakel live volgden, toch het even hart vast: toen 'Fearless Felix' tijdens zijn vrije val plots ongecontroleerd begon te tollen. Nieuw vrijgegeven videobeelden, gemaakt door een op zijn borst gemonteerde camera die op zijn helm gericht was, tonen dat angstaanjagende moment vanuit Baumgartners gezichtspunt. Zo snel blijven tollen had levensbedreigend kunnen worden, maar gelukkig kreeg de waaghals zijn positie onder controle. (KVDA) Bekijk de duizelingwekkende beelden: