Andy van der Meyde (33) zorgde met zijn biografie voor flink wat ophef in voetballand. De ex-rechtsbuiten van onder andere Ajax Amsterdam en Inter Milaan vertelt er over de fratsen die hij bij Ajax uithaalde met Mido en Zlatan Ibrahimovic, maar is ook openhartig over de foute beslissingen zijn carrière fnuikten. Meer daarover leest u in een reportage elders in Sport/Voetbalmagazine.

Wat wel eens vergeten wordt, is dat Andy van der Meyde in de eerste plaats een begenadigd voetballer was.

Hieronder vind je twee filmpjes die dat mooi illustreren. Een recente reportage van de Amsterdamse televisiezender AT5 over de Ajax-jaren van Andy en dan nog een compilatiefilmpje met de beste Inter-momenten van de Nederlander.

Andy van der Meyde (33) zorgde met zijn biografie voor flink wat ophef in voetballand. De ex-rechtsbuiten van onder andere Ajax Amsterdam en Inter Milaan vertelt er over de fratsen die hij bij Ajax uithaalde met Mido en Zlatan Ibrahimovic, maar is ook openhartig over de foute beslissingen zijn carrière fnuikten. Meer daarover leest u in een reportage elders in Sport/Voetbalmagazine. Wat wel eens vergeten wordt, is dat Andy van der Meyde in de eerste plaats een begenadigd voetballer was. Hieronder vind je twee filmpjes die dat mooi illustreren. Een recente reportage van de Amsterdamse televisiezender AT5 over de Ajax-jaren van Andy en dan nog een compilatiefilmpje met de beste Inter-momenten van de Nederlander.