Kevin De Bruyne gold dit seizoen als een van de absolute smaakmakers in de Bundesliga. Bij Werder Bremen - tot op de laatste speeldag in degradatiegevaar - maatke hij tien doelpunten en gaf hij negen beslissende passes. Het leverde hem de interesse op van topclub Borussia Dortmund en Bayer Leverküsen.

Op de tonen van Don't Stop Now, een nummer van de hand van boezemvriend en Esperanza Neerpeltspeler Kenneth Staelens, ziet u De Bruyne schitteren in het shirt van Werder en de nationale ploeg. Kenny G - de artiestennaam van Staelens - zal vanaf volgend seizoen de kleuren van het naar derde klasse gepromoveerde Sporting Hasselt verdedigen.

De montage komt op naam van Leuvenaar Sam Kerkhofs, oprichter van de vennootschap Sporthouse Group, een onderneming die de sociale media-activiteiten van bekende voetballers behartigt. (ML)

Bekijk hier de knappe video over het seizoen van De Bruyne:

Kevin De Bruyne gold dit seizoen als een van de absolute smaakmakers in de Bundesliga. Bij Werder Bremen - tot op de laatste speeldag in degradatiegevaar - maatke hij tien doelpunten en gaf hij negen beslissende passes. Het leverde hem de interesse op van topclub Borussia Dortmund en Bayer Leverküsen. Op de tonen van Don't Stop Now, een nummer van de hand van boezemvriend en Esperanza Neerpeltspeler Kenneth Staelens, ziet u De Bruyne schitteren in het shirt van Werder en de nationale ploeg. Kenny G - de artiestennaam van Staelens - zal vanaf volgend seizoen de kleuren van het naar derde klasse gepromoveerde Sporting Hasselt verdedigen. De montage komt op naam van Leuvenaar Sam Kerkhofs, oprichter van de vennootschap Sporthouse Group, een onderneming die de sociale media-activiteiten van bekende voetballers behartigt. (ML) Bekijk hier de knappe video over het seizoen van De Bruyne: