Ashley Vickers van Dorchester Town, een club uit de Engelse zesde klasse, heeft mogelijk een van de meest bizarre rode kaarten ooit gekregen.

Toen in de tweede helft van het duel tegen Havant & Waterlooville een streaker in een zogenaamde 'mankini' het veld opliep, besloot Vickers het veiligheidspersoneel een handje te helpen door de streaker te tackelen.

Maar de scheidsrechter beschouwde zijn tussenkomst als 'gewelddadig gedrag' en stuurde Vickers van het veld. Dorchester, dat eerst op voorsprong was gekomen, verloor het duel uiteindelijk met 3-1.

Bekijk de beelden:

Ashley Vickers van Dorchester Town, een club uit de Engelse zesde klasse, heeft mogelijk een van de meest bizarre rode kaarten ooit gekregen. Toen in de tweede helft van het duel tegen Havant & Waterlooville een streaker in een zogenaamde 'mankini' het veld opliep, besloot Vickers het veiligheidspersoneel een handje te helpen door de streaker te tackelen. Maar de scheidsrechter beschouwde zijn tussenkomst als 'gewelddadig gedrag' en stuurde Vickers van het veld. Dorchester, dat eerst op voorsprong was gekomen, verloor het duel uiteindelijk met 3-1. Bekijk de beelden: