Terwijl dinsdag alle ogen gericht waren op de interlands, vond in Egypte het bekerduel tussen Al Ahly en Kima Aswan plaats. De thuisploeg won vlot met 4-0 maar wij vermoeden toch dat middenvelder Amir Sayoud na de wedstrijd slecht geslapen heeft. De Algerijn kreeg vanop de penaltystip de kans om de bezoekers een forfaitscore aan te smeren, maar wrong die op hilarische wijze de nek om.

Sayoud wilde de doelman van Kima Aswan met een schijnbeweging op het verkeerde been zetten, maar bleef met zijn schoen in de grond steken. Bekijk hieronder zelf hoe dat afliep. Tot overmaat van ramp kreeg Sayoud nog een gele kaart.

Terwijl dinsdag alle ogen gericht waren op de interlands, vond in Egypte het bekerduel tussen Al Ahly en Kima Aswan plaats. De thuisploeg won vlot met 4-0 maar wij vermoeden toch dat middenvelder Amir Sayoud na de wedstrijd slecht geslapen heeft. De Algerijn kreeg vanop de penaltystip de kans om de bezoekers een forfaitscore aan te smeren, maar wrong die op hilarische wijze de nek om. Sayoud wilde de doelman van Kima Aswan met een schijnbeweging op het verkeerde been zetten, maar bleef met zijn schoen in de grond steken. Bekijk hieronder zelf hoe dat afliep. Tot overmaat van ramp kreeg Sayoud nog een gele kaart.