Wie na het bekijken van deze goal nog zonder blozen durft te zeggen dat vrouwen niet kunnen voetballen, heeft daar zelf weinig kaas van gegeten. Stephanie Roche van het Ierse Peamount United knalde dat cliché aan duigen met een loepzuiver doelpunt, na een overigens bijna even mooie assist.

Roche jongleert - met de rug naar doel - de bal van rechts naar links en terug, om vervolgens in een draaibeweging de bal genadeloos in de winkelhaak te plaatsen. De doelvrouw staat aan de grond genageld, Roche en haar team juichen. Terecht. (SD)

Wie na het bekijken van deze goal nog zonder blozen durft te zeggen dat vrouwen niet kunnen voetballen, heeft daar zelf weinig kaas van gegeten. Stephanie Roche van het Ierse Peamount United knalde dat cliché aan duigen met een loepzuiver doelpunt, na een overigens bijna even mooie assist. Roche jongleert - met de rug naar doel - de bal van rechts naar links en terug, om vervolgens in een draaibeweging de bal genadeloos in de winkelhaak te plaatsen. De doelvrouw staat aan de grond genageld, Roche en haar team juichen. Terecht. (SD)