Falcao (27) wordt al een heel seizoen in verband gebracht met zowat elke Europese topclub. Gaande van Chelsea tot Bayern München. Recent werd ook AS Monaco -net gepromoveerd naar de Ligue 1- aan dat lijstje toegevoegd. De Monegasken willen de geldbuidel flink opentrekken om de Colombiaanse scherpschutter in te lijven. Er wordt gesproken van zestig miljoen euro om hem los te weken in Madrid.

Dat Falcao momenteel één van de beste spitsen ter wereld is, bewees hij de voorbije twee seizoenen bij Atlético Madrid en voordien ook al bij FC Porto en in Argentinië bij River Plate. Met een knalprestatie in de Copa del Rey tegen stadsrivaal Real zou het voor Falcao de ideale manier zijn om afscheid te nemen bij Los Colchoneros.

Daarom focust Sport/Voetbalmagazine deze week op El Tigre, onder meer met een reportage over zijn roots in Santa Marta, aan de Caraïbische kust. En op deze website met een filmpje waarin zijn hoogtepunten tot dusver uitgelicht worden. Van de jeugd bij Lanceros Boyaca, via het Argentijnse River Plate, tot zijn Europese doorbraak bij Porto en later Atlético. Opvallend is het ongeëvenaarde killerinstinct dat Falcao zelfs al als tiener demonstreerde. Links, rechts, met het hoofd: alles wat hij in de zestien onderneemt, gebeurt met een uiterst dodelijke efficiëntie.

Afgelopen weekend werd de Colombiaan gespot in de tribunes van de tenniswedstrijd Nadal - Ferrer tijdens de Open de Madrid. Hij verscheen er aan de zijde van de Realsterren Cristiano Ronaldo en Sergio Ramos... vrijdag zijn tegenstanders in de Copa del Rey. (MS)

Falcao (27) wordt al een heel seizoen in verband gebracht met zowat elke Europese topclub. Gaande van Chelsea tot Bayern München. Recent werd ook AS Monaco -net gepromoveerd naar de Ligue 1- aan dat lijstje toegevoegd. De Monegasken willen de geldbuidel flink opentrekken om de Colombiaanse scherpschutter in te lijven. Er wordt gesproken van zestig miljoen euro om hem los te weken in Madrid.Dat Falcao momenteel één van de beste spitsen ter wereld is, bewees hij de voorbije twee seizoenen bij Atlético Madrid en voordien ook al bij FC Porto en in Argentinië bij River Plate. Met een knalprestatie in de Copa del Rey tegen stadsrivaal Real zou het voor Falcao de ideale manier zijn om afscheid te nemen bij Los Colchoneros.Daarom focust Sport/Voetbalmagazine deze week op El Tigre, onder meer met een reportage over zijn roots in Santa Marta, aan de Caraïbische kust. En op deze website met een filmpje waarin zijn hoogtepunten tot dusver uitgelicht worden. Van de jeugd bij Lanceros Boyaca, via het Argentijnse River Plate, tot zijn Europese doorbraak bij Porto en later Atlético. Opvallend is het ongeëvenaarde killerinstinct dat Falcao zelfs al als tiener demonstreerde. Links, rechts, met het hoofd: alles wat hij in de zestien onderneemt, gebeurt met een uiterst dodelijke efficiëntie.Afgelopen weekend werd de Colombiaan gespot in de tribunes van de tenniswedstrijd Nadal - Ferrer tijdens de Open de Madrid. Hij verscheen er aan de zijde van de Realsterren Cristiano Ronaldo en Sergio Ramos... vrijdag zijn tegenstanders in de Copa del Rey. (MS)