Yanina Wickmayer

Ik kijk ernaar uit om nog eens in team te spelen

Yanina Wickmayer Yanina Wickmayer is een Belgische tennisspeelster.

Dit seizoen houdt Yanina Wickmayer op sportmagazine.be een persoonlijk dagboek bij.

Hellooooo,

Met tien uur tijdsverschil terugkomen van Australië zorgt voor een aantal dagen zombiemodus. Maar na enkele dagen rust en verzorging heb ik er nu alweer enkele zware conditiedagen opzitten.

Na toch een redelijk lange periode van ziek zijn, voel ik dat mijn lichaam weer behoefte heeft aan een beetje fysieke opbouw. Ik probeer dan ook samen met Nick, mijn fysiektrainer, een goede balans te vinden om volgende week weer topfit te staan!

Deze week besliste ik om de Fed Cup in Budapest te spelen. Volgende zaterdag vertrekken we allemaal samen. Ik kijk ernaar uit om nog eens in team te spelen.

Naast hard trainen, ben ik gisteren naar het autosalon geweest. Samen met Volvo staken we een handtekeningen- en fotosessie in elkaar. Het was tof om te zien en te voelen hoeveel mensen er achter mij staan en in mij geloven om sterk terug te komen!

Het was een heel fijne avond. Volvo en ik werken al een aantal jaren samen. Die mensen steunen mij in mindere tijden en zijn fier in goeie tijden. Dat zijn de beste!

Er staat mij nu een rustig weekendje te wachten met veel ontspanning en friendstime!

Geniet van jullie weekend.

Tot snel

Wicky

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content