Ola,

Veel te lang geleden!! Sorry dat ik jullie even niets liet weten, maar het was een periode waarin ik met een paar beslissingen nog niet naar buiten kon komen! Nu alles duidelijk is, ben ik weer helemaal van jullie.

Sinds twee weken train ik op de Academy van Kim Clijsters.

Ik nam die beslissing in functie van mijn carrière en toekomst. Rust en structuur vinden in een omgeving is heel belangrijk en in Bree kan ik op een constructieve manier aan mijn carrière en leven werken.

De laatste twee weken leerde ik veel nieuwe mensen kennen en ik kijk ernaar uit om aan dit nieuwe avontuur te beginnen. Het is leuk om op deze manier te trainen. Samen met super gemotiveerde mensen proberen we het best mogelijk programma te maken om elke dag beter te worden..

Ik ben ondertussen in Estoril aangekomen voor mijn eerste graveltoernooi van het jaar. We zijn hier al een aantal dagen aan het trainen als voorbereiding op mijn eerste match en op de volgende weken.

Vandaag speel ik mijn eerste ronde tegen Ulla Radwanska.

Ik laat jullie zeker weten hoe het geweest is!

Groetjes uit Portugal!

Wicky

Ola, Veel te lang geleden!! Sorry dat ik jullie even niets liet weten, maar het was een periode waarin ik met een paar beslissingen nog niet naar buiten kon komen! Nu alles duidelijk is, ben ik weer helemaal van jullie. Sinds twee weken train ik op de Academy van Kim Clijsters. Ik nam die beslissing in functie van mijn carrière en toekomst. Rust en structuur vinden in een omgeving is heel belangrijk en in Bree kan ik op een constructieve manier aan mijn carrière en leven werken. De laatste twee weken leerde ik veel nieuwe mensen kennen en ik kijk ernaar uit om aan dit nieuwe avontuur te beginnen. Het is leuk om op deze manier te trainen. Samen met super gemotiveerde mensen proberen we het best mogelijk programma te maken om elke dag beter te worden.. Ik ben ondertussen in Estoril aangekomen voor mijn eerste graveltoernooi van het jaar. We zijn hier al een aantal dagen aan het trainen als voorbereiding op mijn eerste match en op de volgende weken. Vandaag speel ik mijn eerste ronde tegen Ulla Radwanska. Ik laat jullie zeker weten hoe het geweest is! Groetjes uit Portugal! Wicky