Dertig skiërs hebben met op spectaculaire wijze het skiseizoen uitgewuifd en de lente verwelkomd in het Canadese Québec.

Op de Mont Saint-Sauveur in het Laurentidengebergte deden ze samen hand in hand een achterwaartse salto om vervolgens alle 30 perfect te landen op hun latten, een wereldrecord. Dit was hun tweede recordpoging op de Mont Saint-Sauveur. De beelden van hun indrukwekkende stunt, die vanuit verchillende hoeken gefilmd werd, gaan momenteel de wereld rond. Bekijk ze hieronder.

Van voren:

Van achteren:

Dertig skiërs hebben met op spectaculaire wijze het skiseizoen uitgewuifd en de lente verwelkomd in het Canadese Québec. Op de Mont Saint-Sauveur in het Laurentidengebergte deden ze samen hand in hand een achterwaartse salto om vervolgens alle 30 perfect te landen op hun latten, een wereldrecord. Dit was hun tweede recordpoging op de Mont Saint-Sauveur. De beelden van hun indrukwekkende stunt, die vanuit verchillende hoeken gefilmd werd, gaan momenteel de wereld rond. Bekijk ze hieronder. Van voren: Van achteren: