Dat schrijven de kranten De Tijd en L'Echo.

Andrea Radrizzani is de oprichter van MP&Silva, de onderneming die vorig jaar voor zes seizoenen de rechten op de Belgische voetbalcompetitie heeft gekocht. Wat op de nieuwe sportzenders precies te zien zal zijn, is nog onduidelijk. Radrizzani laat niet in zijn kaarten kijken.

Maar volgens de kranten biedt hij mee voor de Belgische rechten op de Franse en de Italiaanse voetbalcompetitie. Het Belgische eersteklassevoetbal, nu te zien op Telenet en Proximus, zal niet meteen in het pakket zitten.

"Maar we hopen in de toekomst iets te doen met de Jupiler Pro League", zegt Radrizzani. Wanneer Eleven en Eleven Sports te bekijken zijn, hangt af van de onderhandelingen met de distributeurs Telenet en Proximus.

(Belga/RR)

Dat schrijven de kranten De Tijd en L'Echo. Andrea Radrizzani is de oprichter van MP&Silva, de onderneming die vorig jaar voor zes seizoenen de rechten op de Belgische voetbalcompetitie heeft gekocht. Wat op de nieuwe sportzenders precies te zien zal zijn, is nog onduidelijk. Radrizzani laat niet in zijn kaarten kijken. Maar volgens de kranten biedt hij mee voor de Belgische rechten op de Franse en de Italiaanse voetbalcompetitie. Het Belgische eersteklassevoetbal, nu te zien op Telenet en Proximus, zal niet meteen in het pakket zitten. "Maar we hopen in de toekomst iets te doen met de Jupiler Pro League", zegt Radrizzani. Wanneer Eleven en Eleven Sports te bekijken zijn, hangt af van de onderhandelingen met de distributeurs Telenet en Proximus. (Belga/RR)