Tottenham Hotspur heeft zich niet kunnen kwalificeren voor de kwartfinales van de Engelse League Cup. In de achtste finales gingen de Spurs met 2-1 onderuit bij Norwich. Rode Duivel Jan Vertonghen viel in de 79e minuut bij een 0-1 voorsprong voor Tottenham in en had vrijwel meteen pech.

Met een eigen doelpunt bracht hij Norwich opnieuw langszij. Op de beelden hieronder is te zien hoe Vertonghen een schot van een Norwichspeler doet afwijken in doel.

De thuisploeg scoorde nog een tweede keer en plaatst zich zo voor de kwartfinales. (KVDA)

Owngoal Vertonghen vanaf 0:30:

Tottenham Hotspur heeft zich niet kunnen kwalificeren voor de kwartfinales van de Engelse League Cup. In de achtste finales gingen de Spurs met 2-1 onderuit bij Norwich. Rode Duivel Jan Vertonghen viel in de 79e minuut bij een 0-1 voorsprong voor Tottenham in en had vrijwel meteen pech. Met een eigen doelpunt bracht hij Norwich opnieuw langszij. Op de beelden hieronder is te zien hoe Vertonghen een schot van een Norwichspeler doet afwijken in doel. De thuisploeg scoorde nog een tweede keer en plaatst zich zo voor de kwartfinales. (KVDA) Owngoal Vertonghen vanaf 0:30: