Enfant terrible Joey Barton heeft zich nog eens van zijn kleinste kant laten zien.
Na een kopbalduel met Zlatan Ibrahimovic in het Franse bekerduel tussen PSG en Marseille gingen beide spelers met elkaar verbaal in de clinch. Barton had kennelijk geen argumenten meer en lachte dan maar met de 'grote neus' van Zlatan.

Wie door zijn gebarentaal nog niet overtuigd was, hoefde maar een klein beetje te kunnen liplezen om de woorden 'big f*cking nose' te ontwaren. Maar wie laatst lacht, best lacht: Zlatan scoorde nog en PSG won met 2-0.

Sport/Voetbalmagazine brengt in zijn editie van deze week een document over Zlatan Ibrahimovic. Lees nu online.

Enfant terrible Joey Barton heeft zich nog eens van zijn kleinste kant laten zien. Na een kopbalduel met Zlatan Ibrahimovic in het Franse bekerduel tussen PSG en Marseille gingen beide spelers met elkaar verbaal in de clinch. Barton had kennelijk geen argumenten meer en lachte dan maar met de 'grote neus' van Zlatan. Wie door zijn gebarentaal nog niet overtuigd was, hoefde maar een klein beetje te kunnen liplezen om de woorden 'big f*cking nose' te ontwaren. Maar wie laatst lacht, best lacht: Zlatan scoorde nog en PSG won met 2-0. Sport/Voetbalmagazine brengt in zijn editie van deze week een document over Zlatan Ibrahimovic. Lees nu online.