Juan Manuel Wie, zegt u? Het is geen schande als die naam geen belletje doet rinkelen. Deze 19-jarige Argentijn kreeg bij FC Porto nog niet veel speelgelegenheid, maar na het zien van onderstaand filmpje denken wij dat daar dit seizoen wel eens verandering in zou kunnen komen.

In een oefenduel tegen het Spaanse Celta de Vigo scoorde Iturbe een fantastisch doelpunt: hij krijgt de bal op zijn eigen speelhelft, zet op zijn weg naar het doel vier tegenstanders in de wind en knal het leer vervolgens tegen de netten.

Wie hebben we dat nog zien doen? Juist ja, ene Lionel Messi en Diego Maradona. Vergelijk zelf:

Lionel Messi tegen Getafe:

Diego Maradona op WK 1986:

(KVDA)

Juan Manuel Wie, zegt u? Het is geen schande als die naam geen belletje doet rinkelen. Deze 19-jarige Argentijn kreeg bij FC Porto nog niet veel speelgelegenheid, maar na het zien van onderstaand filmpje denken wij dat daar dit seizoen wel eens verandering in zou kunnen komen. In een oefenduel tegen het Spaanse Celta de Vigo scoorde Iturbe een fantastisch doelpunt: hij krijgt de bal op zijn eigen speelhelft, zet op zijn weg naar het doel vier tegenstanders in de wind en knal het leer vervolgens tegen de netten. Wie hebben we dat nog zien doen? Juist ja, ene Lionel Messi en Diego Maradona. Vergelijk zelf: Lionel Messi tegen Getafe: Diego Maradona op WK 1986:(KVDA)