Juho Hanninen heeft op een domme manier zijn kansen op een IRC-titel verspeeld. In de Rally van Sanremo ging de Fin afgelopen weekend met zijn Skoda Fabia door de vangrail, rolde met zijn wagen van een helling naar beneden en kwam als bij wonder een beetje lager op de vier wielen bovenop een schuurtje tot stilstand.

Zowel Hanninen als zijn copiloot Mikko Markkula bleef ongedeerd. Hun wagen kon pas de volgende ochtend met behulp van een kraan van het dak gehaald worden.

"Leider Giandomenico Basso was te sterk. Ik ging hem niet kunnen inhalen door normaal te rijden, dus moest ik risico's nemen. Wat gebeurd is, is gebeurd," zo legde Hanninen na zijn spectaculaire crash droogjes uit. Bekijk de beelden hieronder. (KVDA)

Juho Hanninen heeft op een domme manier zijn kansen op een IRC-titel verspeeld. In de Rally van Sanremo ging de Fin afgelopen weekend met zijn Skoda Fabia door de vangrail, rolde met zijn wagen van een helling naar beneden en kwam als bij wonder een beetje lager op de vier wielen bovenop een schuurtje tot stilstand. Zowel Hanninen als zijn copiloot Mikko Markkula bleef ongedeerd. Hun wagen kon pas de volgende ochtend met behulp van een kraan van het dak gehaald worden. "Leider Giandomenico Basso was te sterk. Ik ging hem niet kunnen inhalen door normaal te rijden, dus moest ik risico's nemen. Wat gebeurd is, is gebeurd," zo legde Hanninen na zijn spectaculaire crash droogjes uit. Bekijk de beelden hieronder. (KVDA)