De wedstrijd begon een half uur later door de regen boven Wimbledon. In de eerste set had Clijsters aan een break genoeg om de set met 6-3 binnen te halen. De weergoden waren Clijsters niet gunstig gezind, na haar eerste set moest ze opnieuw een half uur naar binnen. In de tweede set speelde Clijsters iets slordiger, met vier dubbele fouten tot gevolg. Ook nu had Clijsters genoeg aan een break om de set binnen te halen: 6-4 in 34 minuten. Clijsters neemt het in de volgende ronde op tegen de Duitse Sabine Lisicki (WTA 20) of de Russische Maria Sharapova (WTA 3).

Exit Darcis

De Spanjaard Nicolas Almagro (ATP 11) was te sterk voor onze landgenoot in twee sets: 7-5 en 6-3. In de eerste set begon de Spanjaard sterk, maar Darcis kwam nog stevig opzetten. Almagro haalde het uiteindelijk met 7-5 na ruim vijftig minuten. In de tweede set had Darcis het moeilijker met het elfde reekshoofd, hoewel de Spanjaard last had van zijn schouder. Almagro sloeg de wedstrijd uit met een ace: 6-3, na een half uur spelen.

De wedstrijd begon een half uur later door de regen boven Wimbledon. In de eerste set had Clijsters aan een break genoeg om de set met 6-3 binnen te halen. De weergoden waren Clijsters niet gunstig gezind, na haar eerste set moest ze opnieuw een half uur naar binnen. In de tweede set speelde Clijsters iets slordiger, met vier dubbele fouten tot gevolg. Ook nu had Clijsters genoeg aan een break om de set binnen te halen: 6-4 in 34 minuten. Clijsters neemt het in de volgende ronde op tegen de Duitse Sabine Lisicki (WTA 20) of de Russische Maria Sharapova (WTA 3). Exit Darcis De Spanjaard Nicolas Almagro (ATP 11) was te sterk voor onze landgenoot in twee sets: 7-5 en 6-3. In de eerste set begon de Spanjaard sterk, maar Darcis kwam nog stevig opzetten. Almagro haalde het uiteindelijk met 7-5 na ruim vijftig minuten. In de tweede set had Darcis het moeilijker met het elfde reekshoofd, hoewel de Spanjaard last had van zijn schouder. Almagro sloeg de wedstrijd uit met een ace: 6-3, na een half uur spelen.