Ook in de Premier League zitten de activiteiten er voor dit seizoen op. Chelsea werd dan wel geen kampioen, het eindigde knap op een derde plaats en pakt zo het bijbehorende ticket voor de Champions League volgend seizoen.

Na hun laatste wedstrijd van de Engelse competitie, 2-1 winst tegen Everton, was het tijd om enkele mensen te bedanken en tegelijkertijd afscheid te nemen van spelers en trainer Rafa Benitez. Toch waren het niet zij die met de meeste aandacht gingen lopen, wel Josh Turnbull, het zoontje van derde doelman Ross Turnbull.

Die stormde tijdens het speechmoment onbekommerd op een leeg doel af en kreeg zo het publiek op zijn hand. Kijk hier naar het vertederende moment op Stamford Bridge. (MS)

Ook in de Premier League zitten de activiteiten er voor dit seizoen op. Chelsea werd dan wel geen kampioen, het eindigde knap op een derde plaats en pakt zo het bijbehorende ticket voor de Champions League volgend seizoen.Na hun laatste wedstrijd van de Engelse competitie, 2-1 winst tegen Everton, was het tijd om enkele mensen te bedanken en tegelijkertijd afscheid te nemen van spelers en trainer Rafa Benitez. Toch waren het niet zij die met de meeste aandacht gingen lopen, wel Josh Turnbull, het zoontje van derde doelman Ross Turnbull. Die stormde tijdens het speechmoment onbekommerd op een leeg doel af en kreeg zo het publiek op zijn hand. Kijk hier naar het vertederende moment op Stamford Bridge. (MS)