Vincent Kompany bracht de supporters in het Koning Boudewijnstadion en voor het televisiescherm in extase met een geweldig doelpunt, minder dan twee minuten nadat Christian Benteke de bevrijdende openingstreffer had gemaakt voor de Belgen. Na een knappe actie haalde de verdediger van Manchester City verschroeiend uit: zijn pegel haalde maar liefst 110 km/u en liet de Schotse doelman McGregor geen schijn van kans.

"Het maakt met niet zoveel uit dat ik scoorde, het is een goal voor de ploeg en ik ben trouwens even blij dat we achteraan de nul houden", reageerde Kompany achteraf.

Geniet hieronder nog eens van de prachtige goal van 'Vince the Prince'. (KVDA)

Vincent Kompany bracht de supporters in het Koning Boudewijnstadion en voor het televisiescherm in extase met een geweldig doelpunt, minder dan twee minuten nadat Christian Benteke de bevrijdende openingstreffer had gemaakt voor de Belgen. Na een knappe actie haalde de verdediger van Manchester City verschroeiend uit: zijn pegel haalde maar liefst 110 km/u en liet de Schotse doelman McGregor geen schijn van kans. "Het maakt met niet zoveel uit dat ik scoorde, het is een goal voor de ploeg en ik ben trouwens even blij dat we achteraan de nul houden", reageerde Kompany achteraf. Geniet hieronder nog eens van de prachtige goal van 'Vince the Prince'. (KVDA)