Real Madrid heeft in de heenronde van de achtste finales van de Copa del Rey een verrassende nederlaag geleden bij Celta Vigo.

De thuisploeg liep uit tot 2-0, maar - wie anders dan - Cristiano Ronaldo scoorde vijf minuten voor het einde van de reguliere speeltijd de knappe en vooral zeer belangrijke aansluitingstreffer voor de Koninklijke. De Portugees ontsnapte aan buitenspel en trapte een voorzet in een tijd tegen de netten.

Ook het tweede doelpunt van Celta was er eentje om in te kaderen.

Competitieleider FC Barcelona won met 0-2 op het veld van Cordoba, twee doelpunten van Lionel Messi. De andere resultaten: Osasuna - Valencia 0-2, Mallorca - Sevilla 0-5 en Atletico Madrid - Getafe 3-0.

Real Madrid heeft in de heenronde van de achtste finales van de Copa del Rey een verrassende nederlaag geleden bij Celta Vigo. De thuisploeg liep uit tot 2-0, maar - wie anders dan - Cristiano Ronaldo scoorde vijf minuten voor het einde van de reguliere speeltijd de knappe en vooral zeer belangrijke aansluitingstreffer voor de Koninklijke. De Portugees ontsnapte aan buitenspel en trapte een voorzet in een tijd tegen de netten. Ook het tweede doelpunt van Celta was er eentje om in te kaderen. Competitieleider FC Barcelona won met 0-2 op het veld van Cordoba, twee doelpunten van Lionel Messi. De andere resultaten: Osasuna - Valencia 0-2, Mallorca - Sevilla 0-5 en Atletico Madrid - Getafe 3-0.