Het is al de derde samenwerking tussen regisseur Benoit Mariage en acteur Benoit Poelvoorde, beiden afkomstig uit Namen. Poelvoorde geniet Europese faam dankzij opgemerkte rollen in onder andere C'est arrivé près de chez vous (1992), Podium (2004), Coco avant Chanel (2009) en Rien à Declarer (2010).

In Les rayures du zèbre (vertaald: De strepen van de zebra) kruipt Poelvoorde in de huid van voetbalmakelaar José, een schimmig figuur die in Ivoorkust op zoek gaat naar jonge talenten. Hij stuit op Yaya, die hij naar Sporting Charleroi loodst, maar niet zonder slag of stoot...

Voor de film werden er opnames gemaakt in het Stade de Pays van Charleroi en er is ook een gastrol voor Tom Audenaert, in Vlaanderen bekend van zijn rol als blinde Jozef in de succesvolle film Hasta la vista.

Bekijk hier de trailer:

Het is al de derde samenwerking tussen regisseur Benoit Mariage en acteur Benoit Poelvoorde, beiden afkomstig uit Namen. Poelvoorde geniet Europese faam dankzij opgemerkte rollen in onder andere C'est arrivé près de chez vous (1992), Podium (2004), Coco avant Chanel (2009) en Rien à Declarer (2010).In Les rayures du zèbre (vertaald: De strepen van de zebra) kruipt Poelvoorde in de huid van voetbalmakelaar José, een schimmig figuur die in Ivoorkust op zoek gaat naar jonge talenten. Hij stuit op Yaya, die hij naar Sporting Charleroi loodst, maar niet zonder slag of stoot...Voor de film werden er opnames gemaakt in het Stade de Pays van Charleroi en er is ook een gastrol voor Tom Audenaert, in Vlaanderen bekend van zijn rol als blinde Jozef in de succesvolle film Hasta la vista.Bekijk hier de trailer: