Luchtvaartmaatschappij Turkish Airlines voert in een nieuwe promospot zowel voetbalster Lionel Messi als basketballegende Kobe Bryant op. In het spotje loopt een jongetje door het gangpad van een vliegtuig wanneer hij plots Messi opmerkt. Op het moment dat die zijn handtekening wil zetten op een bal, krijgt de jongen enkele rijen verder ook Bryant in het vizier.

Daarop gaan beide sportsterren met elkaar de strijd om de aandacht van het kind aan. Ze pakken daarbij uit met enkele grappige trucs.

Het duel kent geen winnaar, want de jongen laat zich uiteindelijk verleiden door een ijsje. Bekijk de grappige spot van Turkish Airlines hieronder.

Luchtvaartmaatschappij Turkish Airlines voert in een nieuwe promospot zowel voetbalster Lionel Messi als basketballegende Kobe Bryant op. In het spotje loopt een jongetje door het gangpad van een vliegtuig wanneer hij plots Messi opmerkt. Op het moment dat die zijn handtekening wil zetten op een bal, krijgt de jongen enkele rijen verder ook Bryant in het vizier. Daarop gaan beide sportsterren met elkaar de strijd om de aandacht van het kind aan. Ze pakken daarbij uit met enkele grappige trucs. Het duel kent geen winnaar, want de jongen laat zich uiteindelijk verleiden door een ijsje. Bekijk de grappige spot van Turkish Airlines hieronder.