FC Barcelona-vedette Lionel Messi maakte tegen Real Mallorca in de Primera Division zijn 76e doelpunt in 2012. Hij verbetert daarmee het record van aantal doelpunten in een jaar van de Braziliaanse levende legende Pelé. Lionel Messi zorgde bij Mallorca na 44 minuten voor de 0-2 en legde twintig minuten voor tijd ook de 2-4 eindstand vast.

De Argentijnse superster zit nu aan 76 doelpunten dit jaar. Pelé trof in 1958 75 keer raak.

Vorig seizoen werd Messi al topscorer aller tijden bij FC Barcelona. Onlangs kreeg hij voor de tweede keer in zijn carrière de Europese Gouden Schoen, die de Europese topschutter van het vorige seizoen in de bloemetjes zet.

Bekijk hieronder de twee doelpunten van Messi. (AFP/KVDA)

FC Barcelona-vedette Lionel Messi maakte tegen Real Mallorca in de Primera Division zijn 76e doelpunt in 2012. Hij verbetert daarmee het record van aantal doelpunten in een jaar van de Braziliaanse levende legende Pelé. Lionel Messi zorgde bij Mallorca na 44 minuten voor de 0-2 en legde twintig minuten voor tijd ook de 2-4 eindstand vast. De Argentijnse superster zit nu aan 76 doelpunten dit jaar. Pelé trof in 1958 75 keer raak. Vorig seizoen werd Messi al topscorer aller tijden bij FC Barcelona. Onlangs kreeg hij voor de tweede keer in zijn carrière de Europese Gouden Schoen, die de Europese topschutter van het vorige seizoen in de bloemetjes zet. Bekijk hieronder de twee doelpunten van Messi. (AFP/KVDA)