Het gebeurt niet elke dag dat we fraaie goals uit de Chinese competitie te zien krijgen, maar het doelpunt dat Luizinho maakte in het duel Gwangju FC versus Goyang Hi FC verdient alle aandacht.

Met een pegel vanop zo'n 30 meter zorgde hij voor de aansluitingstreffer voor de bezoekers (2-1). De goal doet een beetje denken aan een ander recent doelpunt van Chinese makelij, namelijk dat van Club Brugge-aanwinst Wang Shangyuan op de eerste speeldag tegen Charleroi. Vergelijk zelf. (KVDA) De goal van Luizinho in China:

De goal van de Chinees Wang bij Club Brugge (6:40)

Het gebeurt niet elke dag dat we fraaie goals uit de Chinese competitie te zien krijgen, maar het doelpunt dat Luizinho maakte in het duel Gwangju FC versus Goyang Hi FC verdient alle aandacht. Met een pegel vanop zo'n 30 meter zorgde hij voor de aansluitingstreffer voor de bezoekers (2-1). De goal doet een beetje denken aan een ander recent doelpunt van Chinese makelij, namelijk dat van Club Brugge-aanwinst Wang Shangyuan op de eerste speeldag tegen Charleroi. Vergelijk zelf. (KVDA) De goal van Luizinho in China: De goal van de Chinees Wang bij Club Brugge (6:40)