Romelu Lukaku trainde donderdag een eerste keer mee met de eerste ploeg van zijn nieuwe club FC Chelsea.

Chelsea TV filmde hoe Lukaku, die woensdagavond nog een oefeninterland met de Rode Duivels tegen Slovenië speelde, zich donderdagnamiddag in Londen opwarmde met onder anderen zijn grote idool Didier Drogba en de Portugees Bosingwa.

De transfer van de 18-jarige spits naar de Engelse topclub is wel nog niet helemaal in kannen en kruiken. Gisteren liet Chelsea weten dat de voorstelling van Lukaku niet meer deze week zal plaatsvinden.

Bekijk hieronder de beelden van Lukaku in het shirt van Chelsea:

(KVDA)

Romelu Lukaku trainde donderdag een eerste keer mee met de eerste ploeg van zijn nieuwe club FC Chelsea. Chelsea TV filmde hoe Lukaku, die woensdagavond nog een oefeninterland met de Rode Duivels tegen Slovenië speelde, zich donderdagnamiddag in Londen opwarmde met onder anderen zijn grote idool Didier Drogba en de Portugees Bosingwa. De transfer van de 18-jarige spits naar de Engelse topclub is wel nog niet helemaal in kannen en kruiken. Gisteren liet Chelsea weten dat de voorstelling van Lukaku niet meer deze week zal plaatsvinden. Bekijk hieronder de beelden van Lukaku in het shirt van Chelsea:(KVDA)