Charel Cambré, de tekenaar van de albums, is ook de huiscartoonist van Sport/Voetbalmagazine. Je vindt zijn cartoon elke week op de laatst pagina van het blad.

Maar Cambré is een kwalitatieve veeltekenaar. Zo oogst hij momenteel veel succes met o.a. reeksen als Amoras (een volwassen herwerking van Suske en Wiske), Robbedoes special en Filip & Mathilde.

Ook Pinanti United is een succesreeks. Daarin laat hij de Rode Duivels en hun trainer Raymond avonturen beleven. Met 'Vertonghen en co' leverde hij de vierde strip af.

Het speciale aan dit album is dat er per verkocht nummer 1 euro geschonken zal worden aan de Jan Vertonghen Foundation, een stichting die zich, onder impuls van de Rode Duivel zelf, wil inzetten voor kinderen die het minder hebben getroffen.

Wil u zo'n strip kopen, dan kan u dat in de boekhandel of op de boekenbeurs, waar Charel Cambré nu zondag ook de hele dag signeert.

Maar u kan het album 'Vertonghen en co' ook gewoon winnen, door te antwoorden op onze prijsvraag.

Charel Cambré, de tekenaar van de albums, is ook de huiscartoonist van Sport/Voetbalmagazine. Je vindt zijn cartoon elke week op de laatst pagina van het blad.Maar Cambré is een kwalitatieve veeltekenaar. Zo oogst hij momenteel veel succes met o.a. reeksen als Amoras (een volwassen herwerking van Suske en Wiske), Robbedoes special en Filip & Mathilde.Ook Pinanti United is een succesreeks. Daarin laat hij de Rode Duivels en hun trainer Raymond avonturen beleven. Met 'Vertonghen en co' leverde hij de vierde strip af. Het speciale aan dit album is dat er per verkocht nummer 1 euro geschonken zal worden aan de Jan Vertonghen Foundation, een stichting die zich, onder impuls van de Rode Duivel zelf, wil inzetten voor kinderen die het minder hebben getroffen.Wil u zo'n strip kopen, dan kan u dat in de boekhandel of op de boekenbeurs, waar Charel Cambré nu zondag ook de hele dag signeert.Maar u kan het album 'Vertonghen en co' ook gewoon winnen, door te antwoorden op onze prijsvraag.