In Frankrijk is hij allang geen onbekende meer en de kans bestaat dat ook u al heeft gehoord van Madin Koroghli. Het amper 10-jarige voetbaltalent, uit Roubaix maar geboren in Algerije, werd al tot 'de volgende Zinedine Zidane' gebombardeerd.

Koroghli speelt momenteel bij de -10-jarigen van de Franse competitieleider Lille OSC en is ook actief in een zaalvoetbalploegje. Op YouTube staan tal van compilatiefilmpjes van de fenomenale techniek van het supertalent.

Madin Koroghli op 4-, 5- en 6-jarige leeftijd:

Op 7-jarige leeftijd:

Op 8-jarige leeftijd (2010):

In Frankrijk is hij allang geen onbekende meer en de kans bestaat dat ook u al heeft gehoord van Madin Koroghli. Het amper 10-jarige voetbaltalent, uit Roubaix maar geboren in Algerije, werd al tot 'de volgende Zinedine Zidane' gebombardeerd. Koroghli speelt momenteel bij de -10-jarigen van de Franse competitieleider Lille OSC en is ook actief in een zaalvoetbalploegje. Op YouTube staan tal van compilatiefilmpjes van de fenomenale techniek van het supertalent. Madin Koroghli op 4-, 5- en 6-jarige leeftijd:Op 7-jarige leeftijd: Op 8-jarige leeftijd (2010):