Het is ondertussen vijf na twaalf. De sportief manager, CEO en jeugdvoorzitter zijn al weg bij Lokeren. Er rest ons nog juist enkele mensen en het oudste clubbestuur uit Europa. Het beleid is erin geslaagd een record toeschouwersgemiddelde op enkele jaren te halveren, de kandidaten op een overname of inbreng worden steeds wandelen gestuurd en men heeft Peter Maes veel te lang laten aanmodderen. We hadden meer verwacht van een ’toptrainer’ die vroeger wel mooi aanvallend voetbal bracht met successen, ondanks het mindere materiaal vergeleken met nu.

Vandaar dat de supporters vrezen dat de – tot de laatste jaren – toch wel succesvolle periode onder onze voorzitter zal eindigen waar ze begon 25 jaar geleden. In de tweede klasse, nu 1B. Daar geraakt men praktisch onmogelijk uit wat zal resulteren tot het einde van een mooie Provincieclub.

Al uw reacties en sportgerelateerde zoekertjes zijn welkom bij Sport/Voetbalmagazine, Raketstraat 50 bus 5, 1130 Brussel of via e-mail : sportmagazine@roularta.be. De redactie behoudt zich het recht voor teksten in te korten of te weigeren. De schrijver moet zijn naam en woonplaats vermelden.

Reageren op dit artikel kan u door een e-mail te sturen naar lezersbrieven@knack.be. Uw reactie wordt dan mogelijk meegenomen in het volgende nummer.

Partner Content