Bernie Ecclestone blijft tot nader order grote F1-baas, maar zag wel een flinke hap uit zijn vermogen verdwijnen. Zijn 22-jarige dochter Petra trouwde vorige week met zakenman James Stunt. Het koppel huwde in een kasteel uit de 15e eeuw in Italië, waar ook Katie Holmes en Tom Cruise hun feestje organiseerden. Een Rolls-Royce zorgde voor de blijde intrede van Petra en haar kersverse echtgenoot, chauffeur van dienst was niemand minder dan ex-F1-renner Jean Alesi. Totaal kostenplaatje: 5,6 miljoen euro. Ecclestone heten heeft zo zijn voordelen.

Ligt het aan zijn nieuwe ploegmaat Ashley Young of toch aan zijn nieuwe haarstukje? Feit is dat Wayne Rooney als een speer uit de startblokken schoot in de Premier League. De newlook- Rooney – hij liet een stukje haar inplanten om zijn vroege kaalheid tegen te gaan – kogelde er tegen Arsenal drie goals in en leidde zo zijn team naar een historische 8-2-zege. Misschien een ideetje voor de wijkende haarlijn van Bart Goor?

Het 22-jarige golfwonder Rory McIlroy heeft vorige week bevestigd dat hij een koppel vormt met tennisster Caroline Wozniacki. Het gerucht dat de Noord-Ier en de Deense een relatie hebben, gaat al enkele maanden mee, maar werd door de tortelduifjes tot nu ontkend. De bijzondere romance zou begonnen zijn via Twitter. “Het gaat goed tussen ons omdat we veel gemeenschappelijk hebben. In onze sport maken we ongeveer hetzelfde mee. Ze begrijpt me”, lichtte McIlroy alvast toe.

Eddy Merckx wordt naast wielerlegende en bekend fietsenmerk nu ook een mode-icoon. De Eddy Merckx Footwear richt zich op liefhebbers van de casualchicstijl, met voornamelijk lederen sneakers. De zool in de schoenen is versierd met rode noppen, een verwijzing naar de bolletjestrui in de Tour de France. De schoenenlijn zal vanaf december in de Benelux en Duitsland verkrijgbaar zijn.

In de NBA kampen ze met een lock-out, wat erop neerkomt dat er voorlopig geen competitie op het programma staat voor dit seizoen. De vetbetaalde basketbalspelers moeten dan maar op zoek naar andere manieren om zich bezig te houden. De Orlando Magicvedetten Gilbert Arenas en Dwight Howard hebben zo hun eigen manier: planking! Toch maar opletten voor blessures, jongens …

Rafael Nadal is in New York voor de US Open en maakte van de gelegenheid gebruik om in de bekende Amerikaanse warenhuisketen Macy’s zijn nieuwe reclamecampagne voor Armani Jeans te lanceren. Naar verluidt was er wel wat lingerie te spotten … voornamelijk van dolgedraaide vrouwelijke fans dan.

Reageren op dit artikel kan u door een e-mail te sturen naar lezersbrieven@knack.be. Uw reactie wordt dan mogelijk meegenomen in het volgende nummer.

Partner Content