MAANDAG 21/11

Nieuws uit Kortrijk: KVK wenst niet verder te werken met de huidige leiding van het coördinatiecomité van de supportersclubs. Na de 0-4-nederlaag tegen AA Gent ligt blijkbaar niet alleen de ongeschonden thuisreputatie aan diggelen.

DINSDAG 22/11

Axendre Van Petegem, zoon van Peter Van Petegem, legde een test af bij Anderlecht, meldt Sport.be. Het is nog niet duidelijk of de tienjarige knaap zal spelen voor paars-wit. Of heeft Anderlecht Luciano D'Onofrio benaderd om een wielersectie uit te bouwen?

WOENSDAG 23/11

KRC Genk verliest met 7-0 van Valencia en de grapjes beginnen meteen de ronde te doen. Genk heeft een nieuwe sponsor: 7Up. Er is ook een nieuw clublied: 'Zeven kanjers van tegengoalen, een rouwboeket voor jou'. Lachen maar!

DONDERDAG 24/11

Op AVS, de Oost-Vlaamse regionale televisie, mogen boezemvrienden Yassine El Ghanassy en Petit Pelé Mboyo laten zien hoe goed ze elkaar kennen. Hoe de ideale vrouw er volgens El Ghanassy uit moet zien, wordt aan Mboyo gevraagd. Dat dat zoals Eva Mendez moet zijn, blijkt Mboyo niet te weten. "Ik heb het nochtans gezegd in Voetbalmagazine!", schatert El Ghanassy. Abonnementje onder kerstboom voor Petit Pelé dan maar, Yassine?

VRIJDAG 25/11

De Antwerpse lokale radiozender Antwerpen FM pakt uit met het 'nieuws' dat managing director Patrick Vanoppen ontslagen is bij Beerschot. Een bericht dat niet veel later op het Kiel met klem wordt tegengesproken. "Blijkbaar heeft iemand op Twitter een dergelijk onjuist bericht gelanceerd en is dat een eigen leven gaan leiden", aldus Beerschots woordvoerder Frank Van Laeken. Een nogal pertinente vraag daarbij is: wie kan de managing director van Beerschot ontslaan? Zou Jos Verhaegen al met Twitter werken?

ZATERDAG 26/11

In het programmaboekje van Zulte Waregem: een grote uitvouwbare poster van een Maâzou in actie. Bijzondere keuze. In actie komen doet hij namelijk níét tegen Anderlecht. Dat kon ook niet: voor Kalezic blijkt hij niet eens een plaats op de bank waard en de speler zelf schijnt niet veel zin meer te hebben in Waregem. Maar wel nog snel als poster in de Waregemse slaapkamers. Om bij in slaap te vallen, die Maâzou.

ZONDAG 27/11

Toen Frank Boeckx vorig seizoen een lang interview gaf aan dit blad, verdween hij het volgende weekend na een paar missers tegen Anderlecht prompt uit de ploeg. Nu er van de week een lang interview met hem in dit blad staat, verdwijnt hij - na een botsing op training - opnieuw uit de ploeg. Boeckx in het interview van deze week: "Keepen is repetitief en dan ontwikkel je de neiging om hetzelfde te doen." Oei, als dít maar geen ritueel wordt!

JH/RDG/KDR/MS

Nieuws uit Kortrijk: KVK wenst niet verder te werken met de huidige leiding van het coördinatiecomité van de supportersclubs. Na de 0-4-nederlaag tegen AA Gent ligt blijkbaar niet alleen de ongeschonden thuisreputatie aan diggelen. Axendre Van Petegem, zoon van Peter Van Petegem, legde een test af bij Anderlecht, meldt Sport.be. Het is nog niet duidelijk of de tienjarige knaap zal spelen voor paars-wit. Of heeft Anderlecht Luciano D'Onofrio benaderd om een wielersectie uit te bouwen? KRC Genk verliest met 7-0 van Valencia en de grapjes beginnen meteen de ronde te doen. Genk heeft een nieuwe sponsor: 7Up. Er is ook een nieuw clublied: 'Zeven kanjers van tegengoalen, een rouwboeket voor jou'. Lachen maar! Op AVS, de Oost-Vlaamse regionale televisie, mogen boezemvrienden Yassine El Ghanassy en Petit Pelé Mboyo laten zien hoe goed ze elkaar kennen. Hoe de ideale vrouw er volgens El Ghanassy uit moet zien, wordt aan Mboyo gevraagd. Dat dat zoals Eva Mendez moet zijn, blijkt Mboyo niet te weten. "Ik heb het nochtans gezegd in Voetbalmagazine!", schatert El Ghanassy. Abonnementje onder kerstboom voor Petit Pelé dan maar, Yassine? De Antwerpse lokale radiozender Antwerpen FM pakt uit met het 'nieuws' dat managing director Patrick Vanoppen ontslagen is bij Beerschot. Een bericht dat niet veel later op het Kiel met klem wordt tegengesproken. "Blijkbaar heeft iemand op Twitter een dergelijk onjuist bericht gelanceerd en is dat een eigen leven gaan leiden", aldus Beerschots woordvoerder Frank Van Laeken. Een nogal pertinente vraag daarbij is: wie kan de managing director van Beerschot ontslaan? Zou Jos Verhaegen al met Twitter werken? In het programmaboekje van Zulte Waregem: een grote uitvouwbare poster van een Maâzou in actie. Bijzondere keuze. In actie komen doet hij namelijk níét tegen Anderlecht. Dat kon ook niet: voor Kalezic blijkt hij niet eens een plaats op de bank waard en de speler zelf schijnt niet veel zin meer te hebben in Waregem. Maar wel nog snel als poster in de Waregemse slaapkamers. Om bij in slaap te vallen, die Maâzou. Toen Frank Boeckx vorig seizoen een lang interview gaf aan dit blad, verdween hij het volgende weekend na een paar missers tegen Anderlecht prompt uit de ploeg. Nu er van de week een lang interview met hem in dit blad staat, verdwijnt hij - na een botsing op training - opnieuw uit de ploeg. Boeckx in het interview van deze week: "Keepen is repetitief en dan ontwikkel je de neiging om hetzelfde te doen." Oei, als dít maar geen ritueel wordt! JH/RDG/KDR/MS