MAANDAG 28/11

Mario Been is door Unizo (de Unie van Zelfstandige Ondernemers) uitgenodigd als gastspreker op een conferentie. Onder de titel 'Laat je inspireren door Mario Been' komt de Nederlandse coach van RC Genk er uitleggen hoe je een groep motiveert en scherp houdt. Het zou makkelijk zijn om hier cynisch commentaar bij te leveren, maar dat gaan we dus niet doen ...

DINSDAG 29/11

Tweet van Habib Habibou: 'Quand je dis encore quelque mois je leave c'est EN VACANCES mdr'. Op de dag dat hij naar de B-kern werd gestuurd, had hij 'encore quelque mois et je leave' getwitterd. En nu beweert hij dat hij binnen enkele maanden op vakantie zal vertrekken. Terwijl zijn vakantie al sinds vorig jaar bezig is, zijn werkijver op training in acht genomen - áls hij al komt opdagen.

WOENSDAG 30/11

In Maribor blijkt de Brugse kelder ook bij Christoph Daum toch weer water te maken. En dat terwijl het dak er al op staat! Nog een geluk dat Adrie Koster dat al had gelegd.

DONDERDAG 01/12

Reactie van een lezer op de website van het Nederlandse Voetbal International: 'Mario Been verlengt contract na 7-0 en 2-0 nederlaag. Huistra(coach van Groningen, nvdr) verlengt contract na 6-1 nederlaag. Wat zal Glen De Boeck stevig in het zadel zitten bij VVV-Venlo.'

VRIJDAG 02/12

De Victor Hortaschool in Evere wist Nabil Dirar - sinds hij zich de laatste tijd gedisciplineerder toont dan ooit - te overtuigen om een dagje les te geven als beloning voor leerlingen - veel Marokkanen, zoals Dirar - die op tijd komen en niet spijbelen. Doorspelen aan Habibou, die actie!

ZATERDAG 03/12

Bob Peeters wordt na Cercle-Kortrijk gevraagd naar een reactie op de uithalen van Owusu, die hem een man met twee gezichten noemt die leugens over hem verspreidt. Peeters doet de kritiek af met de mededeling dat hij geen kranten leest en altijd eerlijk is gebleven, maar haalt een paar minuten later wel aan dat hij thuis een artikel heeft liggen waarin Owusu zegt dat Peeters de beste trainer is met wie hij ooit werkte. Waarna de vraag rijst: is Bob dan tegen journalisten wel altijd eerlijk?

ZONDAG 04/12

Tom Boudeweel kreeg, meldt hij op Facebook, de oplossing voor Club Brugge ingefluisterd op de eenzame terugweg van Westerlo. 'Een duobaan: Christoph Daum als trainer in balverlies en Adrie Koster bij balbezit.' En anders Mario Been bellen.

JH/JC/MS/RDG/CV

Mario Been is door Unizo (de Unie van Zelfstandige Ondernemers) uitgenodigd als gastspreker op een conferentie. Onder de titel 'Laat je inspireren door Mario Been' komt de Nederlandse coach van RC Genk er uitleggen hoe je een groep motiveert en scherp houdt. Het zou makkelijk zijn om hier cynisch commentaar bij te leveren, maar dat gaan we dus niet doen ... Tweet van Habib Habibou: 'Quand je dis encore quelque mois je leave c'est EN VACANCES mdr'. Op de dag dat hij naar de B-kern werd gestuurd, had hij 'encore quelque mois et je leave' getwitterd. En nu beweert hij dat hij binnen enkele maanden op vakantie zal vertrekken. Terwijl zijn vakantie al sinds vorig jaar bezig is, zijn werkijver op training in acht genomen - áls hij al komt opdagen. In Maribor blijkt de Brugse kelder ook bij Christoph Daum toch weer water te maken. En dat terwijl het dak er al op staat! Nog een geluk dat Adrie Koster dat al had gelegd. Reactie van een lezer op de website van het Nederlandse Voetbal International: 'Mario Been verlengt contract na 7-0 en 2-0 nederlaag. Huistra(coach van Groningen, nvdr) verlengt contract na 6-1 nederlaag. Wat zal Glen De Boeck stevig in het zadel zitten bij VVV-Venlo.' De Victor Hortaschool in Evere wist Nabil Dirar - sinds hij zich de laatste tijd gedisciplineerder toont dan ooit - te overtuigen om een dagje les te geven als beloning voor leerlingen - veel Marokkanen, zoals Dirar - die op tijd komen en niet spijbelen. Doorspelen aan Habibou, die actie! Bob Peeters wordt na Cercle-Kortrijk gevraagd naar een reactie op de uithalen van Owusu, die hem een man met twee gezichten noemt die leugens over hem verspreidt. Peeters doet de kritiek af met de mededeling dat hij geen kranten leest en altijd eerlijk is gebleven, maar haalt een paar minuten later wel aan dat hij thuis een artikel heeft liggen waarin Owusu zegt dat Peeters de beste trainer is met wie hij ooit werkte. Waarna de vraag rijst: is Bob dan tegen journalisten wel altijd eerlijk? Tom Boudeweel kreeg, meldt hij op Facebook, de oplossing voor Club Brugge ingefluisterd op de eenzame terugweg van Westerlo. 'Een duobaan: Christoph Daum als trainer in balverlies en Adrie Koster bij balbezit.' En anders Mario Been bellen. JH/JC/MS/RDG/CV