MAANDAG 02/01

Emile Mpenza wipt even over naar de Willebroekse Carré om op de kledijshow van een bevriende ontwerpster te zeggen dat hij graag Azerbeidzjan wil verlaten om zijn carrière af te sluiten in België. Geïnteresseerden nemen het best contact op met de Carré.

DINSDAG 03/01

Lierse zoekt een slogan: een korte, gebalde uiting van alles waar de club voor staat (te sturen naar slogan@lierse.com). De winnaar krijgt een jaarabonnement voor 2012/13. Is dat een prijs of een straf?

WOENSDAG 04/01

Op stage onderwerpt de persverantwoordelijke van Zulte Waregem, Arne Houtekier, in een korte video-opname verdediger Davy De fauw aan een diepte-interview met een Spaans strand op de achtergrond. Op de openingsvraag "Moet er nog zand zijn?", kijkt De fauw even over zijn schouder en antwoordt gevat: "Er is hier ook zand. We komen niets te kort." U voelt: Zulte Waregem gaat een extra sterke terugronde spelen.

DONDERDAG 05/01

Bergen krijgt lof in Het Nieuwsblad, jubelt de clubwebsite. Met een rapport van 84/100 staat het derde in de rangschikking die de krant tijdens de winterstop publiceert. De eerste goeie punten voor Elio Di Rupo uit Vlaanderen! De kaart met beste wensen op de clubwebsite is ook in twee talen. De Premier doet blijkbaar zijn best. Overigens brengt Bergen de uitdrukking 'uitwaaien aan zee' wel heel erg in de praktijk, getuige de beelden en foto's van de ministage in Blankenberge.

VRIJDAG 06/01

AA Gentkeeper Frank Boeckx heeft een relatie met het Britse model Stephanie McMichael. Hoe hij vrouwen inpakt, onthulde Boeckx al op 24/8/2011 in de rubriek 'Doorgevraagd'. "Als ik in de mood ben om iemand te versieren, toon ik een foto van zangeres La Esterella en zeg: 'Dit is mijn droomvrouw.' Dan voelt dat meisje zich direct veel beter. Ik moet wel nog testen of het werkt." Ja dus.

ZATERDAG 07/01

Doe dan eens een goed werk. Met zijn eigen centen redt Beerschotdoelman Stijn Stijnen zijn ex-club SK Hasselt. Sommige Beerschotfans zijn not amused: 'Wij hebben ook financiële problemen.' Da's juist: op het Kiel is er een kleine vijf miljoen euro te kort. Nog eens in het kleingeldtasje kijken, Stijn?

ZONDAG 08/01

De rubriek 'Doorgevraagd' brengt mensen samen. Op de vraag wie zijn droomvrouw was, antwoordt Steven Martens twee weken geleden: minister van Justitie Annemie Turtelboom. En wie heeft Ivan De Vadder zondag voor de Zevende Dag in de studio uitgenodigd, samen met Steven Martens? Juist, ja. Dank u, Ivan, dank u Sport/Voetbalmagazine. Nog verzoekjes?

FV/KDR/GF

Emile Mpenza wipt even over naar de Willebroekse Carré om op de kledijshow van een bevriende ontwerpster te zeggen dat hij graag Azerbeidzjan wil verlaten om zijn carrière af te sluiten in België. Geïnteresseerden nemen het best contact op met de Carré. Lierse zoekt een slogan: een korte, gebalde uiting van alles waar de club voor staat (te sturen naar slogan@lierse.com). De winnaar krijgt een jaarabonnement voor 2012/13. Is dat een prijs of een straf? Op stage onderwerpt de persverantwoordelijke van Zulte Waregem, Arne Houtekier, in een korte video-opname verdediger Davy De fauw aan een diepte-interview met een Spaans strand op de achtergrond. Op de openingsvraag "Moet er nog zand zijn?", kijkt De fauw even over zijn schouder en antwoordt gevat: "Er is hier ook zand. We komen niets te kort." U voelt: Zulte Waregem gaat een extra sterke terugronde spelen. Bergen krijgt lof in Het Nieuwsblad, jubelt de clubwebsite. Met een rapport van 84/100 staat het derde in de rangschikking die de krant tijdens de winterstop publiceert. De eerste goeie punten voor Elio Di Rupo uit Vlaanderen! De kaart met beste wensen op de clubwebsite is ook in twee talen. De Premier doet blijkbaar zijn best. Overigens brengt Bergen de uitdrukking 'uitwaaien aan zee' wel heel erg in de praktijk, getuige de beelden en foto's van de ministage in Blankenberge. AA Gentkeeper Frank Boeckx heeft een relatie met het Britse model Stephanie McMichael. Hoe hij vrouwen inpakt, onthulde Boeckx al op 24/8/2011 in de rubriek 'Doorgevraagd'. "Als ik in de mood ben om iemand te versieren, toon ik een foto van zangeres La Esterella en zeg: 'Dit is mijn droomvrouw.' Dan voelt dat meisje zich direct veel beter. Ik moet wel nog testen of het werkt." Ja dus. Doe dan eens een goed werk. Met zijn eigen centen redt Beerschotdoelman Stijn Stijnen zijn ex-club SK Hasselt. Sommige Beerschotfans zijn not amused: 'Wij hebben ook financiële problemen.' Da's juist: op het Kiel is er een kleine vijf miljoen euro te kort. Nog eens in het kleingeldtasje kijken, Stijn? De rubriek 'Doorgevraagd' brengt mensen samen. Op de vraag wie zijn droomvrouw was, antwoordt Steven Martens twee weken geleden: minister van Justitie Annemie Turtelboom. En wie heeft Ivan De Vadder zondag voor de Zevende Dag in de studio uitgenodigd, samen met Steven Martens? Juist, ja. Dank u, Ivan, dank u Sport/Voetbalmagazine. Nog verzoekjes? FV/KDR/GF