Anderlechtcoach Hein Vanhaezebrouck was er niet over te spreken dat zijn voorzitter Marc Coucke enkele dagen vrijaf gegeven had aan Landry Dimata. Vanhaezebrouck heeft gelijk: het is niet aan een apotheker om een ziektebriefje uit te schrijven.

Soms word je door je eigen uitspraken ingehaald. Op woensdag waren de laatste twee woorden van Glen De Boeck in zijn interview met Sport/Voetbalmagazine: 'Continuïteit loont.' Op donderdag werd hij bij KV Kortrijk ontslagen.

Michy Batshuayi had het nodige geluk tijdens de interland België-IJsland. Hij schoot in de eerste helft op de paal en de bal kwam niet in zijn gezicht terug.

Een verrassende aanwezige tijdens die wedstrijd België-IJsland: José Mourinho. Volgens sommigen was hij naar Brusel gekomen om Toby Alderweireld te scouten, hijzelf beweerde dat het 'vanwege het weer' was. Wij weten beter: hij wilde eindelijk eens Red Devils zien die wél kunnen voetballen.

Anderlechtcoach Hein Vanhaezebrouck was er niet over te spreken dat zijn voorzitter Marc Coucke enkele dagen vrijaf gegeven had aan Landry Dimata. Vanhaezebrouck heeft gelijk: het is niet aan een apotheker om een ziektebriefje uit te schrijven. Soms word je door je eigen uitspraken ingehaald. Op woensdag waren de laatste twee woorden van Glen De Boeck in zijn interview met Sport/Voetbalmagazine: 'Continuïteit loont.' Op donderdag werd hij bij KV Kortrijk ontslagen. Michy Batshuayi had het nodige geluk tijdens de interland België-IJsland. Hij schoot in de eerste helft op de paal en de bal kwam niet in zijn gezicht terug. Een verrassende aanwezige tijdens die wedstrijd België-IJsland: José Mourinho. Volgens sommigen was hij naar Brusel gekomen om Toby Alderweireld te scouten, hijzelf beweerde dat het 'vanwege het weer' was. Wij weten beter: hij wilde eindelijk eens Red Devils zien die wél kunnen voetballen.