-Het Constant Vanden Stockstadion krijgt binnenkort een nieuwe naam. Anderlecht heeft daarover een deal met Lotto. Een Lotto Arena zal het niet worden, om verwarring met de Lotto Arena in Antwerpen te vermijden. De naam zou dus van een ander Lottoproduct afgeleid worden. Wij doen alvast enkele suggesties: het Subito! Stadion, de Keno Arena of het Pick 3 Park. Maar Marc Coucke kennende wordt het de Win For Life Warande. De ploeg heeft alvast ervaring met krasselen.

-De Ghelamco Arena komt dan weer op de nieuwe Gentse editie van Monopoly. Op het bord werd één vakje voorbehouden voor de straat of het gebouw dat in een poll de meeste stemmen zou krijgen. Voor een vakje op het Antwerpse Monopolybord versloeg de Bosuil nipt het Olympisch Stadion. Maar de fans van Beerschot Wilrijk krijgen een troost: het Kiel komt op een Kanskaart. Allicht met de tekst: 'U gaat een fusie aan met een medespeler en krijgt 10.000 euro.'

-Journalist Peter Vandenbempt analyseert op Sporza: 'Standard heeft lekker vlees, maar het goed bakken is een probleem.' Dat is geen erg: er zijn er genoeg die de Rouches rauw lusten.

-Het Constant Vanden Stockstadion krijgt binnenkort een nieuwe naam. Anderlecht heeft daarover een deal met Lotto. Een Lotto Arena zal het niet worden, om verwarring met de Lotto Arena in Antwerpen te vermijden. De naam zou dus van een ander Lottoproduct afgeleid worden. Wij doen alvast enkele suggesties: het Subito! Stadion, de Keno Arena of het Pick 3 Park. Maar Marc Coucke kennende wordt het de Win For Life Warande. De ploeg heeft alvast ervaring met krasselen. -De Ghelamco Arena komt dan weer op de nieuwe Gentse editie van Monopoly. Op het bord werd één vakje voorbehouden voor de straat of het gebouw dat in een poll de meeste stemmen zou krijgen. Voor een vakje op het Antwerpse Monopolybord versloeg de Bosuil nipt het Olympisch Stadion. Maar de fans van Beerschot Wilrijk krijgen een troost: het Kiel komt op een Kanskaart. Allicht met de tekst: 'U gaat een fusie aan met een medespeler en krijgt 10.000 euro.' -Journalist Peter Vandenbempt analyseert op Sporza: 'Standard heeft lekker vlees, maar het goed bakken is een probleem.' Dat is geen erg: er zijn er genoeg die de Rouches rauw lusten.