Steek de aanvoerder van onze Rode Duivels een hart onder de riem met een persoonlijke videoboodschap. Surf naar sportmagazine.be!

In de zomer van 2019 maakte Eden Hazard zijn droomtransfer naar Real Madrid. Maar de droom draaide uit op een nachtmerrie. Al meer dan een jaar lang sukkelt de nummer 7 van de ene blessure in de andere. Zo heeft hij dit seizoen nog geen enkele wedstrijd kunnen volmaken. Telkens hij er bovenop lijkt te komen, slaat het noodlot toe en is hij weer een tijdje out. Het is een vicieuze cirkel die uitzichtloos dreigt te worden.

Dat kan geen pretje zijn voor Eden Hazard. Het is niet alleen een fysieke lijdensweg, maar ook een mentale. Met zijn lichamelijk leed kunnen we hem niet helpen, maar we kunnen hem wel een mentale opsteker bezorgen. We willen hem een hart onder de riem steken met zoveel mogelijk videoboodschappen van supporters die Hazard een warm hart toedragen. Het EK 2021 komt stilaan dichterbij en dan hebben onze Rode Duivels hem keihard nodig. De ambitie is immers niets minder dan de Europese titel.

Daarom: steun Hazard met een persoonlijk filmpje en laat hem zien dat we als één land achter hem staan. Surf naar sportmagazine.be, upload je inzending en maak kans op een prijs. De redactie beloont het meest inspirerende filmpje met een Rode Duivelsshirt gesigneerd door alle spelers. Sport/Voetbalmagazine zal er ook voor zorgen dat Hazard jouw boodschap te zien krijgt. En wie weet? Misschien stuurt hij wel iets terug…

Reageren op dit artikel kan u door een e-mail te sturen naar lezersbrieven@knack.be. Uw reactie wordt dan mogelijk meegenomen in het volgende nummer.

Partner Content