Hoe hebben jullie elkaar leren kennen ?

Dat was via het voetbal. Al van voor ik Kevin kende, was ik supporter van Westerlo en ging ik vaak naar de wedstrijden kijken. Mijn vader werkte bij de jeugd van Westerlo en zo is het voor mij allemaal een beetje begonnen. Toen Kevin bij de jeugd speelde, heb ik hem beter leren kennen. Toch kwam de eerste stap van zijn kant. Via een gemeenschappelijke vriend kwam ik te weten dat Kevin wel een oogje op me had. We verkeren nu twee jaar.

Voor welke ploeg supporter je nu Kevin bij Genk speelt ?

( Lacht) Momenteel ga ik natuurlijk elke week mee naar Genk kijken, maar Westerlo blijft toch nog altijd een beetje in mijn hart zitten. Ik denk dat dat ook normaal is, hé. Met Westerlo ben ik opgegroeid. Ik heb zelfs een periode gehad dat heel mijn kamer vol hing met posters van de eerste ploeg.

Ben je zelf sportief ?

Ik probeer toch zoveel mogelijk aan sport te doen. Ik dans, doe hip-hop en moderne jazz en ga ook naar de tae-bo. Vroeger speelde ik nog volleybal, maar daar ben ik mee gestopt wegens tijdsgebrek.

Heb je nog andere hobby’s ?

Muziek is ook wel een hobby. Ik luister graag naar verschillende genres. Ook concerten pikken we geregeld mee. Zo gingen we bijvoorbeeld onlangs met heel de ploeg naar de Night of the Proms en binnenkort gaan we misschien nog naar Clouseau.

Wat studeer je ?

Economie-moderne talen. Ik zit momenteel in mijn laatste jaar. Volgend jaar ga ik zeker verder studeren. Waarschijnlijk zal dat in de richting van de economie zijn, maar concrete plannen heb ik nog niet. Dat zie ik dan wel.

Hecht je veel belang aan je uiterlijk ?

Niet echt. Ik wil er natuurlijk wel fatsoenlijk bijlopen, maar ik kan niet zeggen dat ik er veel mee bezig ben. Kevin is trouwens ook niet ijdel.

Hou je van mooie wagens ?

Ik vind het wel leuker om in een mooie wagen te rijden natuurlijk, maar er zijn toch wel veel belangrijkere dingen dan dat. Zelf rijd ik nog niet met de auto en Kevin heeft een Mercedes C-klasse van de club.

Stel dat je één ding mocht meenemen naar een onbewoond eiland…

( Lacht uitbundig) Een tandenborstel ! Ik heb een hekel aan vieze of scheve tanden.

Gaan jullie nog regelmatig uit ?

Door het voetbal is dat natuurlijk beperkt, maar het gebeurt nog wel eens dat we op stap gaan. Mijn leeftijdsgenoten gaan wel vaker uit, maar ik kan niet zeggen dat ik dat hard mis. Wij gaan veeleer eens naar de bioscoop of eens gezellig eten.

Is Kevin een romantisch type ?

Ja, maar niet overdreven. Dat vind ik ook goed, want ik kan niet tegen té zeemzoeterig gedoe. Hij kan me bijvoorbeeld wel eens verrassen met een gezellig uitstapje naar zee of zo.

Wat is zijn beste/slechtste eigenschap ?

Ah, hij heeft heel veel goede eigenschappen. Hij is bijvoorbeeld heel lief ! En zijn slechtste… ( lacht en kijkt naar Kevin : “Mag ik dat zeggen ?”) Nee, zo erg is het niet. Een mindere eigenschap is tegelijk misschien ook wel een goede : hij is altijd heel eerlijk, misschien zelfs een beetje te eerlijk soms. Naar mij toe is dat natuurlijk positief, want ik weet wat ik aan hem heb en weet zeker dat hij altijd zijn gedacht zal zeggen, maar bij sommige mensen kan dat wel eens cru overkomen.

Hoe kan je jezelf het best omschrijven ?

Als een dromerig type dat het grootste deel van de tijd goedgezind is. Verder durf ik me ook wel eens te snel druk maken in bepaalde dingen.

door Ilse Peleman

Reageren op dit artikel kan u door een e-mail te sturen naar lezersbrieven@knack.be. Uw reactie wordt dan mogelijk meegenomen in het volgende nummer.

Partner Content