Web weergave

Na drie jaar Italië is hij bij het grote publiek onbekend. Daouda Peeters keert nu via Standard terug naar België om zich een naam te maken in de Pro League.

FOOT

Radiojournalist Peter Vandenbempt en ex-profvoetballer en analist killian overmeire laten afwisselend hun licht schijnen op de voetbalactualiteit. Deze week killian overmeire.

FOOT

Op het internet vindt u zijn naam met en zonder accent, maar het is wel degelijk zonder, signaleert Club. Wie is Stanley Nsoki, de opvolger van Odilon Kossounou en vooral Stefano Denswil in de verdediging bij de landskampioen? Een portret.

STANLEY NSOKI

Franck Berrier had een vertederend kantje en een groot hart, die onverwachts tot stilstand kwam. Maar de keren dat we hem tegenkwamen gedurende zijn lange carrière in de Jupiler League, hebben we hem nooit echt kunnen doorgronden.

FRANCK BERRIER

Eén jaar na het onverwachte ontslag van Jess Thorup staat KAA Gent nog geen stap verder. De terugkeer van Hein Vanhaezebrouck bracht weinig verandering qua prestaties of resultaten tegenover de periode van de Deen. De Buffalo's lopen al enkele jaren in (vicieuze) cirkeltjes, maar misschien is een doorbraak wel dichterbij dan het lijkt.

KAA GENT

Nu vrijdag hervat de Super League! We laten ons licht schijnen op de ploegen en de speelsters die het nieuwe seizoen in de eliteklasse van het vrouwenvoetbal kleur zullen geven.

SUPER LEAGUE

In november 2013 raakten we - heel even - de schouder van 's werelds beste aan bij een groepsfoto in Barcelona.

RETRO

Terwijl de coronacrisis de transfermarkt in Europa beheerst, stelt PSG beetje bij beetje zijn dreamteam samen. Aan Mauricio Pochettino de moeilijke taak om in dat vedettenelftal een evenwicht te vinden. Welke mogelijkheden heeft hij?

LIONEL MESSI

Als topsporters ergens pijn ondervinden, gaan ze naar de dokter of kinesist. Om op het einde van de wedstrijd nog een paar procentjes overschot te hebben, gaan ze naar een voedingsdeskundige. En als ze er mentaal doorzitten, is dat taboe. Nog steeds. Waarom?

MENTAAL WELZIJN