Sport/Voetbalmagazine

Web weergave

Radiojournalist Peter Vandenbempt en ex-profvoetballer en analist killian overmeire laten afwisselend hun licht schijnen op de voetbalactualiteit. Deze week killian overmeire.

FOOT

Met de felbevochten winst bij KRC Genk - vandaag krijgen beide clubs een herkansing in de beker - is de kwade geest nog niet verdreven bij Club Brugge. Bedenkingen bij een minicrisisje.

CLUB BRUGGE

Als verdediger heeft hij meer toekomst dan als middenvelder, daar was Jordi Vanlerberghe van overtuigd toen hij twee jaar geleden een gesprek aanvroeg met Wouter Vrancken, zijn coach bij KV Mechelen. Sindsdien groeide de voormalige speler van Club Brugge uit tot vaste waarde bij de club waar hij opgeleid werd.

JORDI VANLERBERGHE

Nu drie rechters de spijtoptantendeal met Dejan Veljkovic hebben bezegeld, is het uitkijken naar de volgende cliffhanger in het Propere Handenschandaal: voor wie vraagt het federaal parket een doorverwijzing naar de strafrechter?

PROPERE HANDEN

Komende zaterdag snijdt Wout van Aert zijn veldritseizoen aan in Boom. Twee weken later, op 18 december, maakt Mathieu van der Poel zijn intrede in Rucphen. Zullen zij de tegenstand opnieuw overvleugelen?

SPORT

Julie Vanloo (28) is een Belgian Cat die tot de verbeelding spreekt, door haar extraverte persoonlijkheid, haar spectaculaire speelstijl en indrukwekkende cv. Ze wil ook een inspiratiebron zijn voor jonge meisjes, onder het motto: 'Jaag je droom na, maar have fun!'

JULIE VANLOO