Sport/Voetbalmagazine

cover Sport/Voetbalmagazine

Lees nr. 48 | 25 november 2020

Web weergave

In korte tijd zette John van den Brom heel KRC Genk naar zijn hand. Maakt hij zo toch nog de al bijna vergeten ambities van begin dit seizoen waar?

FOOT

Radiojournalist Peter Vandenbempt en ex-profvoetballer en analist Mo Messoudi laten afwisselend hun licht schijnen op de voetbalactualiteit. Deze week Peter Vandenbempt.

FOOT

Het amateurvoetbal ligt stil, de coronacrisis heeft de problemen die er al waren uitvergroot. Maar misschien heeft dat ook positieve kanten. Sport/Voetbalmagazine maakte de oefening en probeert een helpende hand te bieden.

AMATEURVOETBAL

Real Madrid Castilla, MK Dons, Charleroi, Pyramids FC en nu Antwerp. Cristian Benavente legde een atypisch parcours af, maar is blij dat hij terug in België is. 'Het is zoals een weekje bij je ouders gaan logeren, dat voelt ook direct goed aan.'

CRISTIAN BENAVENTE

De klassieker tussen Anderlecht en Standard, ooit een niet te missen afspraak in het Belgische voetbalseizoen, heeft de voorbije jaren van zijn pluimen verloren. Om te begrijpen waarom de topper van weleer gedevalueerd is tot een doorsneewedstrijd, moeten we teruggaan in de tijd.

ANDERLECHT-STANDARD

Weinig voetballers die zo goed een wedstrijd konden ontleden als Arie Haan. Maar als analist zie je hem op televisie nooit.

RETRO

Na de historische 6-0-nederlaag van Duitsland tegen Spanje is het krediet van bondscoach Joachim Löw op. Vragen over zijn functioneren waren er al langer.

COSMOS

De Hongaarse middenvelder van RB Salzburg speelde zich al in de kijker van Arsenal, Real Madrid, AC Milan, PSG en RB Leipzig.

COSMOS

Vincent Albers (17) studeert journalistiek, is blij dat stamnummer 1 terug is op het hoogste niveau en had als Antwerpfan liever Wim De Coninck dan Mo Messoudi voor de plus/minrubriek.

ABONNEE