Sport/Voetbalmagazine

cover Sport/Voetbalmagazine

Lees nr. 49 | 8 december 2021

Web weergave

Een paar keer ontsnapte John van den Brom bij KRC Genk de voorbije weken aan een ontslag, maar maandag viel het niet meer te ontwijken.

FOOT

Welke eersteklasser heeft afgelopen zomer de beste transfers gedaan? De redactie van Sport/Voetbalmagazine maakte het rapport van elke club uit 1A en gaf ook het woord aan de sportief directeur of een andere verantwoordelijke om een evaluatie te maken.

TRANSFERRAPPORT

De 31-jarige pocketaanvaller is de verrassende koploper in de topschutterslijst van de eredivisie. Ondanks zijn kleine gestalte scoort hij toch vaak met het hoofd.

COSMOS

Het is rustig bij de club waar het altijd onrustig is. Sinds Erik ten Hag samen met Marc Overmars en Edwin van der Sar de lijnen uitzet bij Ajax, is er geen gekonkel meer en de stortvloed aan ontslagen is gestopt, maar bovenal zijn er de resultaten op het veld. Wie is de trainer van Ajax en wat maakt hem zo succesvol?

ERIK TEN HAG

Te saai, te technologisch, te vervuilend. Vijf jaar geleden was de formule 1 sterk weggezakt op de populariteitsladder. Tot Liberty Media begin 2017 de nieuwe eigenaar werd en de F1 weer hip maakte, met Netflixserie 'Drive to Survive' als grote motor. Ook voor komend seizoen, dat vrijdag begint.

FORMULE 1

Union, de autoritaire leider in een verrassende competitie, voegt weer een van zijn spelers toe aan het palmares van de speler van de maand. Deze keer is het Deniz Undav.

SPELER VAN DE MAAND