Sport/Voetbalmagazine

cover Sport/Voetbalmagazine

Lees nr. 05 | 3 februari 2021

Web weergave

Uiteindelijk haalde de sportieve realiteit ook Paul Clement in: tegenover de investeringen van Monaco moesten resultaten staan. En die volgden niet.

FOOT

Radiojournalist Peter Vandenbempt en ex-profvoetballer en analist Mo Messoudi laten afwisselend hun licht schijnen op de voetbalactualiteit. Deze week Peter Vandenbempt.

FOOT

Zondag gaat op het Kiel de Antwerpse derby door. Terwijl de herboren grootmachten Beerschot en Antwerp de aandacht trekken, zijn de andere Antwerpse clubs anno 2021 op zoek naar hun plek. Op stap door 't stad.

VOETBALSTAD ANTWERPEN

Er resten Anderlecht nog negen wedstrijden om zijn plaats in play-off 1 veilig te stellen. Eén ding weten we nu al: Anderlecht zal afzien om zijn doel te bereiken.

ANDERLECHT

Hij was de Belgische Sportbelofte van 2020, hij is de golden boy van de Brugse jeugdopleiding en hij wordt misschien wel de volgende grote uitgaande transfer bij blauw-zwart. Toch kan niemand zeggen welke positie Charles De Ketelaere het best ligt op dit moment, laat staan in de toekomst. Een analyse.

CHARLES DE KETELAERE

Met iemand uit het Belgisch voetbal bespreken we de actualiteit. verdediger, KAA Gent

DUG-OUT

Na het ontslag van trainer Bruno Labbadia en sportief directeur Michael Preetz moet Hertha BSC nog maar eens herbeginnen.

COSMOS

De 23-jarige Spaanse aanvaller, die door de Wolves wordt verhuurd aan de Spaanse hekkensluiter, was met een hattrick verantwoordelijk voor de 1-3-zege bij Real Valladolid.

COSMOS

Bij Inter vormt de Argentijnse international Lautaro Martínez een mooi aanvalskoppel met Romelu Lukaku. Naast het veld is zijn partner Agustina, een Argentijns model. Een dubbelgesprek.

LAUTARO MARTÍNEZ

De transferperiode zit er weer op. Dankzij Jean-Marc Bosman komen Belgen tegenwoordig ook in exotische landen terecht.

RETRO