Sport/Voetbalmagazine

Web weergave

Komende zaterdag speelt de hekkensluiter een cruciaal duel tegen KV Kortrijk, na een teleurstellende 0 op 6 onder interim-coach Tom Caluwé.

FOOT

Het stormt weer aan de kust, waar nu ook Franck Berrier weg wil.

FOOT

Ruim 300 spelers stonden in juli in de startblokken van de Jupiler League. Elk met zijn eigen verwachtingen, dromen, ambities en verhalen. Een keer per maand geeft de Secret Footballer van Sport/Voetbalmagazine een inkijk in de coulissen van onze vaderlandse competitie.

THE SECRET FOOTBALLER

THE SECRET FOOTBALLER

Aan de hand van 20 levensvragen willen we de mens achter de voetballer beter leren kennen.

VRIJGESPEELD

Maestroloog Guga Baúl, het pseudoniem voor Laurent Bailleul, is naast nummer tien van FC Union Zandvoorde ook clubambassadeur van KV Oostende. De stemmenimitator speelde er tussen zijn twaalfde en zestiende en is nu niet meer weg te denken uit de A-tribune.

CLUBLIEFDE IS...

Madagaskar boven dit weekend op de Bosuil. Antwerp-Charleroi wordt een broederstrijd tussen international Zotsara Randriambololona en international in spe Marco Ilaimaharitra. Komaan, Barea!

ZOTSARA RANDRIAMBOLOLONA en MARCO ILAIMAHARITRA

Na zijn mislukte doortocht bij het Mexicaanse Cruz Azul hervond de ex-draaischijf van Club Brugge het spelplezier bij Toronto FC.

COSMOS

France Football gaf in voorpublicatie een aantal fragmenten uit de biografie van Edinson Cavani, die op 2 november verschijnt.

COSMOS

Op zijn 25e had Alberto Contador de drie grote rondes al gewonnen. Daarna volgde een carrière met ups en downs. Na de Ronde van Spanje van afgelopen zomer hing hij zijn fiets definitief aan de haak. El Pistolero blikt terug.

ALBERTO CONTADOR

Interne mails en contractclausules tonen de waanzin van de voorbije transferzomer en de methodes waarmee clubs vedetten als Neymar aantrekken. De bonden staan machteloos. Hebben de geldschieters uit Qatar de macht overgenomen?

DOCUMENT