Na de 6-1-overwinning tegen Oud-Heverlee Leuven zei Christian Brüls: 'We staan eerste en zullen die plaats niet meer loslaten.' Een beetje voorbarig?

Trond Sollied: "Ik houd wel van jongens met ambitie en zelfvertrouwen. En het is nog beter als ze dat overplanten op de andere spelers. Mijn groep heeft kwaliteiten, dat weet iedereen. Het zou fout zijn als we ons ... slechter voelen dan anderen."
...

Trond Sollied: "Ik houd wel van jongens met ambitie en zelfvertrouwen. En het is nog beter als ze dat overplanten op de andere spelers. Mijn groep heeft kwaliteiten, dat weet iedereen. Het zou fout zijn als we ons ... slechter voelen dan anderen." "Niets is onmogelijk." "Ik denk niet dat het voor dit seizoen zal zijn. Dan zou alles moeten meezitten: weinig geblesseerden, weinig geschorsten en af en toe wat geluk." ( categoriek) "Zeer zeker. Ten opzichte van mijn twee vorige passages is Gent nu bovendien niet verplicht om spelers te verkopen." "Een voordeel? Vind je dat? In een Europese match leert de hele ploeg en worden de spelers beter." "Stop, stop! Als je niet in staat bent om twee wedstrijden op een week te spelen, houd dan onmiddellijk op met voetballen! Ik zou graag hebben dat clubs die vermoeidheid niet als excuus gebruiken als het in de competitie even niet meezit. Als de spelers nu al vermoeid zijn ..." ( zucht) "Vooral omdat ik maak dat de hele ploeg aanvalt." "Hij is me niet komen opzoeken. Ik vraag niet van vervangen spelers dat ze gelukkig zijn. Ik heb hem eraf gehaald omdat ik dacht dat dat nodig was. Dat is mijn job, niet de zijne. Zijn job is om zo goed mogelijk te voetballen, samen met de anderen." "Ik heb daar drie intelligente jongens lopen: Bernd Thijs, Tim Smolders en Jesper Jørgensen." "Hij moest niet weg, er was alleen een probleem omdat hij nog maar één jaar onder contract lag. Daarvoor heeft hij onderhandeld met het bestuur. Weet je wie hem destijds bij Club Brugge gelanceerd heeft? Ik! Tegen wie? FC Barcelona! Waarschijnlijk wil dat zeggen dat ik toch wel iets in hem gezien had." "Helemaal niet. Weet je wanneer ik aan Brugge zal beginnen te denken? Vrijdag, twee dagen voor de match. Het zijn de supporters en de pers die daarop focussen. Ik heb daar de tijd niet voor. Al mijn energie gaat naar het werk met mijn ploeg, niet naar de tegenstander. Vrijdag zal ik het met mijn spelers over Club Brugge hebben. Twee minuten. Maximum." DOOR PIERRE DANVOYE"Vrijdag zal ik het met mijn spelers over Club Brugge hebben. Twee minuten. Maximum."