Adidas ATV Tour 360-golfschoenen

De Adidas ATV Tour 360-golfschoenen zijn geproduceerd met kennis van zaken en hebben alles wat topgolfers van een golfschoen verwachten. De buitenzool is bijvoorbeeld zo vervaardigd dat hij een maximum aan souplesse en comfort biedt. De spikes staan zo geplaatst dat de golfer stevig in de grond staat. Al wie op zoek is naar golfschoenen die ertoe bijdragen dat de gewichtsverplaatsing optimaal is bij de swing, die zijn aan het goede adres bij de ATV Tour 360. Niet enkel aan de buitenzool en de spikes, maar ook aan de look en de hiel is buitengewoon veel aandacht besteed, met een heuse designgolfschoen als resultaat.

De SKIMP-riem en de SKIMP-riemgesp

Het lijkt erop dat er in de golfsport eindelijk een accessoire is gevonden dat discreet genoeg is om op de green te dragen en toch zo speciaal dat het elke speler net dat tikje unieker maakt. De kleurrijke SKIMP-riem is beschikbaar in achttien verschillende kleuren en er zijn ook achttien verschillende (verwisselbare) gespen. Dat maakt dus dat je op 324 verschillende manieren jezelf kunt zijn op de green. De SKIMP-riem is gemaakt uit gerecycleerd plastic en is dus niet schadelijk voor het milieu: we hadden niets anders verwacht van een riem voor golfers. Onze bekendste Belgische golfer, Nicolas Colsaerts, is alvast fan en schafte zich naar verluidt een aantal SKIMP-riemen aan. Benieuwd welke kleurencombinatie zijn voorkeur geniet.

Gant Fit39 ex

Een golfhandschoen moet vooral heel goed aan je hand zitten en bestand zijn tegen vuil en vocht. Wat dat betreft, zit het met de Gant Fit39 ex goed. De handschoen ging pas in productie nadat in tal van studies werd aangetoond welke revolutionaire stof er gebruikt moest worden. Uiteindelijk werd het een speciale vezel die elke kans op bacterievorming meteen de kop indrukt. De golfer die voor deze handschoen kiest, valt dus niet ten prooi aan vervelende geurtjes die uit zijn handschoen kunnen ontsnappen. De zachte en dunne Gant Fit39 ex biedt uiteraard ook lekker veel grip op de club en het mag dus niet verbazen dat er in Azië en Hawaï al miljoenen van over de toonbank zijn gegaan. De Gant Fit39 ex is mee met zijn tijd en is in verschillende kleurencombinaties beschikbaar.

DOOR PHILIPPE DANLOYE

De Adidas ATV Tour 360-golfschoenen zijn geproduceerd met kennis van zaken en hebben alles wat topgolfers van een golfschoen verwachten. De buitenzool is bijvoorbeeld zo vervaardigd dat hij een maximum aan souplesse en comfort biedt. De spikes staan zo geplaatst dat de golfer stevig in de grond staat. Al wie op zoek is naar golfschoenen die ertoe bijdragen dat de gewichtsverplaatsing optimaal is bij de swing, die zijn aan het goede adres bij de ATV Tour 360. Niet enkel aan de buitenzool en de spikes, maar ook aan de look en de hiel is buitengewoon veel aandacht besteed, met een heuse designgolfschoen als resultaat. Het lijkt erop dat er in de golfsport eindelijk een accessoire is gevonden dat discreet genoeg is om op de green te dragen en toch zo speciaal dat het elke speler net dat tikje unieker maakt. De kleurrijke SKIMP-riem is beschikbaar in achttien verschillende kleuren en er zijn ook achttien verschillende (verwisselbare) gespen. Dat maakt dus dat je op 324 verschillende manieren jezelf kunt zijn op de green. De SKIMP-riem is gemaakt uit gerecycleerd plastic en is dus niet schadelijk voor het milieu: we hadden niets anders verwacht van een riem voor golfers. Onze bekendste Belgische golfer, Nicolas Colsaerts, is alvast fan en schafte zich naar verluidt een aantal SKIMP-riemen aan. Benieuwd welke kleurencombinatie zijn voorkeur geniet. Een golfhandschoen moet vooral heel goed aan je hand zitten en bestand zijn tegen vuil en vocht. Wat dat betreft, zit het met de Gant Fit39 ex goed. De handschoen ging pas in productie nadat in tal van studies werd aangetoond welke revolutionaire stof er gebruikt moest worden. Uiteindelijk werd het een speciale vezel die elke kans op bacterievorming meteen de kop indrukt. De golfer die voor deze handschoen kiest, valt dus niet ten prooi aan vervelende geurtjes die uit zijn handschoen kunnen ontsnappen. De zachte en dunne Gant Fit39 ex biedt uiteraard ook lekker veel grip op de club en het mag dus niet verbazen dat er in Azië en Hawaï al miljoenen van over de toonbank zijn gegaan. De Gant Fit39 ex is mee met zijn tijd en is in verschillende kleurencombinaties beschikbaar. DOOR PHILIPPE DANLOYE