Welkom in ons Sport/Voetbalweb!

© gf
Steve Van Herpe
Steve Van Herpe Redacteur bij Sport/Voetbalmagazine

Wat u nog niet wist en zou moeten weten over onze site, gepresenteerd door Steve Van Herpe (coördinator sportmagazine.be).

Vroeger, als tiener, dachten we dat je wel een verdraaid goeie openingszin nodig had om de interesse van een meisje te wekken. Het duurde een tijdje voor we beseften dat je met een normale attitude en met een inhoudelijk gesprek ook al een heel eind raakt. Precies dat wil Sport/Voetbalmagazine bieden. Om uw aandacht te trekken, beste lezer, rijgen wij niet de ronkende volzinnen aaneen, maar komen we graag meteen tot de essentie, namelijk: inhoud. Daar staat Sport/Voetbalmagazine voor, net als voor diepgang, achtergrond, kwaliteit en nuance.

Welkom in ons Sport/Voetbalweb!

Met de heenronde in de Jupiler Pro League achter de rug en met de laatste EK-kwalificatie-interlands van de Rode Duivels voor de deur gaat deze intro voor één keer niet over de voetbalactualiteit. Daar kan u wekelijks voor terecht in dit blad, maar vandaag de dag meer dan ooit ook op sportmagazine.be.

Onze site is intussen een referentie geworden voor de meerwaardezoeker. In onze pluszone kan u als abonnee alle artikels lezen die ook in het magazine verschijnen, maar daarnaast heeft onze site nog veel meer te bieden. Ook als toevallige passant zal u bij ons aan uw trekken komen als u op zoek bent naar dat ietsje meer. Misschien zal u op sportmagazine.be het nieuws niet eerst lezen, maar wel op de best mogelijke manier. Dat is onze betrachting. Omdat we het voetbal en bij uitbreiding de sport een warm hart toedragen.

Nogmaals: diepgang, achtergrond, kwaliteit en nuance, daar staan we voor. Voor wat oppervlakkig geflirt of een onenightstand moet u niet bij ons zijn. Wij willen met u een langdurige relatie aangaan, gebaseerd op vertrouwen, respect en liefde voor de sport.

Diepgang, achtergrond, kwaliteit en nuance, daar staan we voor. Ook op onze site.

Naast op de actualiteit inspelende artikels bieden we u op sportmagazine.be een paar vaste afspraken aan. Op maandag fileert onze hoofdredacteur de actualiteit in de rubriek ‘3 vragen aan Jacques Sys‘. Met tien opvallende cijfers blikken we ook terug op het afgelopen sportweekend. Zijn er Europese of Belgische topmatchen, dan kan u bij ons terecht voor interessante voor- of nabeschouwingen.

We volgen ook consequent de drie vaandeldragers van onze Rode Duivels. Elke zaterdag leest u op onze site in de rubrieken ‘The life of Kevin’ en ‘De tuin van Eden’ over de avonturen van Kevin De Bruyne en Eden Hazard in respectievelijk Manchester en Madrid. Maandag is het de beurt aan Romelu Lukaku in ‘Piazza Romelu’. ’s Zondags duikelt Jacques Sys bovendien uit zijn rijkgevulde archief een anekdote op. Op regelmatige basis laten we ook een Belg – een voetballer, coach, assistent, conditietrainer, psycholoog… – in het buitenland aan het woord. En voor interessante opiniestukken moet u eveneens op sportmagazine.be zijn.

Daar houdt het niet mee op. Het magazine verschijnt al decennialang op woensdag, maar als u een sneakpreview wil van de cover, dan kan u daarvoor op dinsdag al terecht op onze sociale mediakanalen. Op Facebook en Twitter (allebei bijna 30.000 volgers), maar sinds kort kan u ons ook volgen op Instagram. Onze journalisten gaan overal te lande, gewapend met hun smartphone, op zoek naar originele of pakkende kiekjes. Af en toe lossen we er ook een foto van de reportages die professionele fotografen in opdracht van ons maken.

Een vast ritueel op Twitter is onze posterpoll. Die lanceren we doorgaans op donderdag. We bieden u vier namen aan; de speler met het hoogste percentage stemmers verschijnt de woensdag erop als poster in het magazine.

Op die manier zijn het magazine, de site en de sociale mediakanalen met elkaar verbonden. Een soort web waarin het aangenaam toeven is en waarin u sappige vliegen kan vangen. Welkom dus in ons sport/voetbalweb!

sportmagazine.be

@SportVoetbal

Reageren op dit artikel kan u door een e-mail te sturen naar lezersbrieven@knack.be. Uw reactie wordt dan mogelijk meegenomen in het volgende nummer.

Partner Content