Wouter Vrancken

© belgaimage

Het venijnige kantje dat Wouter Vrancken zich toedicht in het interview met dit blad onderstreept hij een paar vragen verder nog maar eens. Hij herhaalt dan, onnodig, dat de clubs die KV Mechelen erop wezen dat het gesjoemel wel eens gevolgen zou kunnen hebben, zichzelf in de voet hebben geschoten. Beerschot bijvoorbeeld, heeft uiteraard zijn finalewedstrijden tegen KV Mechelen niet verloren door de uitspraak van zijn voorzitter ( dat Beerschot sowieso in 1A zouden spelen, nvdr).

Vrancken gelooft het, denk ik, ondertussen zelf, maar dat zinnetje is in feite het laatste stukje Trumpiaans fake news dat KV Mechelen helemaal zelf heeft gebreid om zich op oneerbiedige wijze uit zijn hachelijke toestand te bevrijden. Supporters, spelers, technische staf en bestuur hebben zich met zijn allen geschaard achter de leugen om hun schuld te ontkennen en dat creëert uiteraard een hele resem ruzies en verontwaardigde reacties in alle kampen.

Maar het zijn niet Beerschot en Lokeren die zich slecht hebben gedragen, die perceptie is een gevolg van de fakenewsstrategie van de Kakkers zelf. Nu het allemaal wat is overgewaaid is het verstandig de waarheid een plaats te geven… of hoe lang moet er nog over worden gezwegen? Denk aan je karma, Wouter Vrancken.

Reageren op dit artikel kan u door een e-mail te sturen naar lezersbrieven@knack.be. Uw reactie wordt dan mogelijk meegenomen in het volgende nummer.

Partner Content