1 Eigenaar Vincent De Gryse speculeert op een riantere verkoop van zijn aandelen en voorzitter Joseph Allijns wil de sprong naar de post van bondsvoorzitter wagen. Hoe zal jij het succes van KV Kortrijk verzilveren?

"Oh... euhm... laat ons zeggen dat ik daar echt niet mee bezig ben. Ik probeer gewoon elke match te ; en wat niet moet komen, moet niet komen. Ik doe mijn job en ik doe hem heel graag."
...

"Oh... euhm... laat ons zeggen dat ik daar echt niet mee bezig ben. Ik probeer gewoon elke match te ; en wat niet moet komen, moet niet komen. Ik doe mijn job en ik doe hem heel graag." "Ik heb nog een contract van een jaar en het is niet aan mij om te beginnen over een aanpassing daarvan. Het is aan de club om daarover te beslissen en om te bepalen wat ik waard ben. Daar is hier nog niet over gesproken, maar dat geeft niet. Ik ben daar nog niet mee bezig. Een aanbieding van een andere club kreeg ik ook nog niet, maar ook daar ben ik echt niet mee bezig. Ik werk ook niet met een makelaar. Dat deed ik in zeventig à tachtig procent van mijn spelerscarrière trouwens ook niet. Dit is nog maar het begin van mijn trainerscarrière. Zodra je iets verder bent geraakt en al iets meer kon bewijzen, kan je misschien proberen om via de juiste contacten verder te groeien. Maar alles op zijn tijd." "Ik moet zeggen dat ik daar toch wel een goed gevoel bij heb, hoor. De sfeer is hier goed, de club beoogt continuïteit en kan wel een beetje groeien, denk ik. Maar ik weet ook waar de limieten liggen. Natuurlijk zijn er een aantal dingen waarvan ik hoop dat ze mogelijk worden. Een volledig professionele staf bijvoorbeeld, met een voltijdse keeperstrainer en een voltijdse fysiektrainer; en een investering in de besproeiing van de velden. We kunnen ook een stapje vooruit zetten met de tijdige verlenging van contracten, en met spelers die in de belangstelling staan niet te gemakkelijk te laten vertrekken. Wat dat betreft, is het jammer dat Thomas Matton transfervrij naar AA Gent gaat, want hij steekt er bij ons echt boven uit. Ik waarschuwde daar drie maanden op voorhand al voor, maar er waren op dat moment twijfels over zijn fitheid en zijn blessuregevoeligheid. Dat moet ik aanvaarden. We zijn aan het zoeken naar een transfervrije speler die hem kan vervangen. Ik heb goeie moed dat we ook volgend seizoen weer een goeie ploeg op de been zullen kunnen brengen. Uiteindelijk moeten er maar vier à vijf posities ingevuld worden. Ooit zijn dat er twaalf of dertien geweest. Hoe dan ook zal ik weer proberen om elke match te winnen, zoals ik dat tot nu toe deed en zoals ik dat ook in play-off 1 zal doen." "Neen, echt niet. Mijn telefoon rinkelt wel wat vaker voor uitnodigingen links of rechts, maar niet speciaal van vrouwen. Misschien ben ik daarvoor te druk bezig." "Euhm... ja... (lacht). Ik zou dat wel kunnen, denk ik. Maar ik denk niet dat dat de ambitie is van Hein. Volgens mij is hij veel meer iemand die het zelf wil zeggen."?Yves Vanderhaeghe (45) was zes jaar assistent-trainer bij KV Kortrijk en is er dit seizoen hoofdtrainer. DOOR CHRISTIAN VANDENABEELE"Mijn telefoon rinkelt wat vaker voor uitnodigingen, maar niet van vrouwen. Misschien ben ik daarvoor te druk bezig."