Dat melden maandag verschillende kranten. De 'makelaar' staat naar verluidt al langer bekend als een sjoemelaar binnen het voetbal.

Lierse ging niet in op zijn voorstel en tipte meteen de politie. Met behulp van een undercoveragent kon de man vrijdag worden aangehouden.

Oplichting

Het lijkt erop dat hij nog geen contact had met een speler van Doornik. Hij wordt verdacht van poging tot oplichting van Lierse, niet van poging tot omkoping.

"Dat is omdat hij zeer waarschijnlijk niets achter de hand had", aldus Lieve Pellens van het federaal parket. Mogelijk wilde hij Lierse gewoon geld ontfutselen.

Bij Doornik zeggen ze nergens van te weten. De man verschijnt dinsdag voor de onderzoeksrechter, die beslist of hij aangehouden blijft.

Dat melden maandag verschillende kranten. De 'makelaar' staat naar verluidt al langer bekend als een sjoemelaar binnen het voetbal. Lierse ging niet in op zijn voorstel en tipte meteen de politie. Met behulp van een undercoveragent kon de man vrijdag worden aangehouden. OplichtingHet lijkt erop dat hij nog geen contact had met een speler van Doornik. Hij wordt verdacht van poging tot oplichting van Lierse, niet van poging tot omkoping. "Dat is omdat hij zeer waarschijnlijk niets achter de hand had", aldus Lieve Pellens van het federaal parket. Mogelijk wilde hij Lierse gewoon geld ontfutselen. Bij Doornik zeggen ze nergens van te weten. De man verschijnt dinsdag voor de onderzoeksrechter, die beslist of hij aangehouden blijft.