Niemand werd geraakt, en Bolt en co hebben het voorwerp ook niet opgemerkt.

"Er is een man opgepakt in het Olympisch Stadion, wegens het verstoren van de openbare orde", verklaarde een woordvoerder van Scotland Yard. "Je hoorde hem beledigingen roepen en daarna gooide hij een plastieken flesje op de piste. De man wordt vastgehouden in een politiepost in het oosten van Londen."

De Nederlandse judoka Edith Bosch, eerder goed voor brons op deze Spelen, was getuige van het incident en gaf de man een klap. "Een dronken gast voor mij gooit een flesje op de baan. IK HEB HEM GESLAGEN... Ongelooflijk", twitterde ze vanaf de tribune.

Flesje te zien op 4:15 achter de atleten:

Niemand werd geraakt, en Bolt en co hebben het voorwerp ook niet opgemerkt. "Er is een man opgepakt in het Olympisch Stadion, wegens het verstoren van de openbare orde", verklaarde een woordvoerder van Scotland Yard. "Je hoorde hem beledigingen roepen en daarna gooide hij een plastieken flesje op de piste. De man wordt vastgehouden in een politiepost in het oosten van Londen." De Nederlandse judoka Edith Bosch, eerder goed voor brons op deze Spelen, was getuige van het incident en gaf de man een klap. "Een dronken gast voor mij gooit een flesje op de baan. IK HEB HEM GESLAGEN... Ongelooflijk", twitterde ze vanaf de tribune.Flesje te zien op 4:15 achter de atleten: