'Jammer genoeg ben ik vandaag aangevallen door vier lafaards, die me verwondden en probeerden om mijn familie pijn te doen', schreef Cancelo bij een foto van zijn toegetakelde gezicht. 'Wanneer je je verweert, gebeurt dit. Ze slaagden erin om al mijn juwelen te stelen.' 'Na zoveel obstakels in mijn leven, is dit er nog één die ik zal overwinnen', aldus de Portugees, die als 18-jarige zijn moeder verloor bij een auto-ongeluk. Cancelo zat toen als passagier in de wagen.

Manchester City verklaarde in een mededeling 'gechoqueerd en ontzet' te zijn. 'Joao en zijn familie worden ondersteund door de club. Hij helpt de politie bij het onderzoek dat gevoerd wordt naar deze zeer ernstige zaak.' Cancelo miste dit seizoen slechts één competitiewedstrijd bij Manchester City, aan de leiding in de Premier League.

'Jammer genoeg ben ik vandaag aangevallen door vier lafaards, die me verwondden en probeerden om mijn familie pijn te doen', schreef Cancelo bij een foto van zijn toegetakelde gezicht. 'Wanneer je je verweert, gebeurt dit. Ze slaagden erin om al mijn juwelen te stelen.' 'Na zoveel obstakels in mijn leven, is dit er nog één die ik zal overwinnen', aldus de Portugees, die als 18-jarige zijn moeder verloor bij een auto-ongeluk. Cancelo zat toen als passagier in de wagen. Manchester City verklaarde in een mededeling 'gechoqueerd en ontzet' te zijn. 'Joao en zijn familie worden ondersteund door de club. Hij helpt de politie bij het onderzoek dat gevoerd wordt naar deze zeer ernstige zaak.' Cancelo miste dit seizoen slechts één competitiewedstrijd bij Manchester City, aan de leiding in de Premier League.