Beide Afrikaanse sterren waren in Accra aanwezig voor de afscheidswedstrijd van voormalig Ghanees international en aanvoerder Stephan Appiah (34). Een duel tussen profvoetballers en lokale celebrities. Na de match was nog een live performance van de artiest Gasmila voorzien en werden Adebayor (Tottenham) en Gyan (Al Ain) uitgenodigd om een dansje te plaatsen. Aanvankelijk met veel schroom, maar van zodra Gyan steun kreeg van ploegmaats gingen -euh- de poppen aan het dansen... Misschien leuk om tijdens een van de komende zomerfestivals uit te testen.

Eerder op de week gaf Gyan ook al blijk van muzikaal gevoel tijdens een geïmproviseerd zangmoment in de straten van Accra. Bekijk de beelden hier:

Beide Afrikaanse sterren waren in Accra aanwezig voor de afscheidswedstrijd van voormalig Ghanees international en aanvoerder Stephan Appiah (34). Een duel tussen profvoetballers en lokale celebrities. Na de match was nog een live performance van de artiest Gasmila voorzien en werden Adebayor (Tottenham) en Gyan (Al Ain) uitgenodigd om een dansje te plaatsen. Aanvankelijk met veel schroom, maar van zodra Gyan steun kreeg van ploegmaats gingen -euh- de poppen aan het dansen... Misschien leuk om tijdens een van de komende zomerfestivals uit te testen.Eerder op de week gaf Gyan ook al blijk van muzikaal gevoel tijdens een geïmproviseerd zangmoment in de straten van Accra. Bekijk de beelden hier: